Bente drikker 600 liter Pepsi Max om året

Foto: Pepsi Max / Instagram

Da eksperterne fra den norske udgave af Luksusfælden konfronterede Bente med hendes cola-forbrug, blev hun komplet chokeret.

Pssst! 

Den klassiske lyd af et skruelåg, der drejes, hvorefter at glasset kan fyldes med iskold cola, er en fryd for mange, der holder af den populære læskedrik. 

Men for norske Bente Grønstøl er lyden af en nyåbnet cola også et minde om det helt vilde overforbrug, som den 35-årige kvinde fra den norske by Lindesnes havde, inden hun fik besøg af den norske udgave af Luksusfælden, skriver seher.no.

Læs også

Danske Stina er startet på 23 uddannelser for at få SU: Har ikke gennemført én eneste af dem

Selv med en fornuftig månedlig indtægt, kunne pengene slet ikke række det vilde forbrug, som Bente Grønstøl lagde for dagen. 

Blandt andet kunne Luksusfældens eksperter afsløre, at hun på blot et år havde købt 400 flasker cola om året til den nette sum af 12.000 norske kroner. 

Foto: Tv3

Foto: Tv3

Det var noget af et chok for den 35-årige enlige mor, der dog ikke kunne droppe den brune læskedrik. 

- Det er faktisk vanskeligere at stoppe helt med at drikke cola, end da jeg kvittede smøgerne for 10 år siden, siger Bente Grønstøl.  

Udover det voldsomme colaforbrug, så brugte moren også 54.000 kroner mere på mad hvert år, end hun reelt havde råd til, og det var kun en lille brøkdel af den samlede gæld på 2.570.000 norske kroner. 

Læs også

Rasmus betaler ikke børnebidrag til sine sønner - lader skatteborgerne hænge på regningen

- Det er hårrejsende. Jeg bliver helt paf. Jeg kunne have haft 100.000 kroner på en opsparing. At vide at man har sløset så stor en sum bort, og så står man i to måneder og ikke kan betale for børnehaven. Det er flovt, siger hun i programmet.

Med eksperternes hjælp fik Bente Grønstøl heldigvis styr på de mange ubetalte regninger, og ved at sælge ud af sine mange ting, fik den enlige mor en ekstra indtægt på 20.000 kroner. 

Foto: Tv3

Foto: Tv3

- Det går vældig fint nu. Jeg har fået betalt regningerne fra kommunen, bil og det meste, så det er godt fint. Nu glæder jeg mig bare til at komme af med gælden, siger den nu lettede enlige mor. 

Hun er dog ikke den eneste, der har haft besøg af Luksusfælden. Ronnie og Jill fik en brat opvågning, da programmet afslørede, at parret nærmest levede af hvidt brød og Nutella.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip