Bliv betalt for at bo tre måneder i Middelhavet - Du har muligheden nu!

Hvis du er kørt lidt træt i hverdagen, og gerne vil have ny luft under vingerne, så bør du måske udnytte det tilbud, som Airbnb har lagt frem. De giver dig nemlig muligheden for at komme tre måneder til Italien, hvor du får alt betalt.

Har du nogensinde gået med en drøm om at flytte væk fra kulden i Danmark, og komme tættere på Middelhavet og det varmere klima i Italien? Nu har du faktisk muligheden, og det bedste af det hele er, at du hverken skal betale for det, og faktisk bliver du betalt for at gøre det.

Airbnb der normalt gør det muligt for folk at leje sig ind i andre menneskers bolig, er i færd med at genoplive den italienske by Grottole. De giver derfor en håndfuld personer muligheden for at flytte til den italienske by i tre måneder, og det er med alt betalt.

Grottole er en hyggelig lille by i Italien, der ligger et godt styk væk fra byens travle hverdag, men i løbet af de sidste mange år, er byen blevet forladt af mange mennesker, og derfor er der nu over 600 tomme huse. Byen har pt. 300 indbyggere, men det forsøger Airbnb at lave om på, så byen ikke ender med fuldstændig at uddø.

 

Håber på at sparke liv i lokalsamfundet

Byen har brug for hjælp, og derfor har Airbnb søsat dette projekt, hvor folk fra hele verden kan ansøge om at få lov at bo i Grottole i tre måneder, hvor de ikke skal have en krone op af lommen. Airbnb sørger for det hele, og de mener, at det appellerer til dem, der har brug for en midlertidig pause fra den travle hverdag i storbyen.

”Slip væk fra den travle hverdag i byen, og bliv en midlertidig borger i en by i det sydlige Italien. Bliv en del af den lokale kultur, og lær hvordan du taler, agerer og laver mad på italiensk. Du vil også få mulighed for at støtte lokalsamfundet, ved at være vært for en Airbnb oplevelse. Dit mål? At hjælpe lokalsamfundet med at revitalisere den lille by, Grottole,” skriver de på Airbnbs hjemmeside, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig projektet.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skulle lave i den lille italienske by i løbet af de tre måneder, så er der flere forskellige ting at give sig til. Byen byder blandt andet på et slot fra det 10. århundrede, en bi-farm samt en masse vin og pasta.

Kunne du forestille dig at bo i Grottole, så skal du sende din ansøgning senest den 17. februar. Du skal forvente at kunne tage fri fra arbejde eller lignende i Danmark fra juni til august, hvor rejsen finder sted. Er man et par der gerne vil af sted sammen, så er det også en mulighed.

Du kan sende din ansøgning lige her.

Læs også

Far til fire opgav madlavning: Så stoppede hans børn med at være kræsne

Læs seneste nyheder om esport og gaming på Esportsmagasinet.dk. Danmarks mest seriøse magasin for computerspil.

 

Dagens Gossip