Britney gør det igen: Lufter brysterne i det fri

Foto: Shutterstock.com

Popstjernen Britney Spears har aldrig været bleg for at vise kroppen frem

39-årige Britney Spears har aldrig holdt sig tilbage, når det kommer til at vise kroppen frem. Hun har tidligere vist sig frem i afslørende outfits på både sociale medier og i sceneshows.

Læs også

Kvinde køber en menu til en hjemløs på McDonald’s - fortryder det med det samme

Alligevel har det dog skabt overskrifter, at hun på det seneste er begyndt at dele afslørende billeder på sin Instagram-profil.

I løbet af blot syv dage har hun delt to billeder og to videoer, hvor hun poserer uden en trevl på overkroppen. Det eneste, der dækker hendes bryster, er Britney Spears' egne hænder.

 

Billederne og videoerne er dog ikke blevet modtaget lige godt af alle hendes næsten 33 millioner følgere. Flere af hendes følgere har kommenteret på opslagene på hendes Instagram-profil, hvori de giver udtryk for deres bekymring.

Det er meget gennemgående i kommentarfeltet på de fire opslag, at flere af hendes fans tror, at det er en eller flere andre, der deler det afslørende indhold på det sociale medie.

 

På trods af, at der er rigtig mange, der kommenterer noget i retning af ovenstående – og disse kommentarer modtager rigtig mange 'likes' – har Britney Spears ikke selv givet en forklaring på, hvorfor hun har besluttet at dele de afslørende billeder og videoer.

Kommentarfeltet viser dog også, at det ikke er alle, der er bekymrede. Mange hædrer derimod popstjernen, og mener, at hun blot nyder, at hun har fået sin frihed tilbage.

 

Ruller man en tur gennem hendes mere end 2.600 opslag på hendes Instagram-profil, er de fire omtalte opslag da heller ikke de eneste, der er afslørende. Der er utallige billeder og videoer at finde, hvorpå hun er iført tæt på ingen påklædning.

Hvorfor popstjernen deler billederne og videoerne spredt på denne måde, vides ikke. Det er nemlig tydeligt at se, at de er fanget på samme tidspunkt, men blot delt med flere dages mellemrum.

Læs også

8-årig pige tog ballon med i seng på sin fødselsdag - nu er hun død

 

Dagens Gossip