Brud bryder sammen, da der pludselig lyder en stemme bagerst i kirken

Foto: Privat

Et brudepar fik sig noget af en overraskelse, netop som de havde sagt ja til hinanden.

Da irske Tricia & Neil Swan 3. februar 2017 sammen gik op af kirkegulvet for at blive smedet i Hymens lænker, vidste det kommende brudepar ikke, at der ventede dem en både storslået og rørende overraskelse.

Det skriver Love What Matters.

Læs også

Hun vejede næsten et halvt ton og var verdens tungeste kvinde: I dag er hun uigenkendelig

For bedst som de to har sagt ja til hinanden og netop har afgivet deres ægteskabsløfter, griber præsten en mirkofon og starter på sangen ’How Great Thou Art’.

Denne del af ceremonien var såmænd planlagt, men pludselig stopper præsten op, og i stedet overtager en stemme bag i kirken.

Da brudeparret drejer hovederne, viser det sig at være én af deres gæster, der til deres store overraskelse har overtaget fra præsten.

Og pludselig begynder flere at gæsterne at rejse sig én efter én, mens de alle stemmer i til den smukke sang, der fylder det store rum i kirken i Kincasslagh ved byen Donegal i Irland

Allerede på dette tidspunkt er det tydeligt, at bruden Tricia har svært ved at holde tårerne tilbage, men overraskelsen er langt fra slut.

For som sangen skrider frem rejser flere og flere gæster sig for til sidst at samles foran alteret, mens det lykkelige par kun kan se forbløffet til, mens det kirkelige 'flash mob' udfolder sig.

Og efter de sidste tone har lydt af den flotte fremførsel, og de mange tilstedeværende har klappet af den uventede overraskelse, kan man høre præsten sige over mikrofonen:

Mon ikke den vilde overraskelsen har været med til at gøre deres store dag endnu mere uforglemmelig.

Læs også

Solgt i Rema 1000-butikker over hele landet: Populær aftensmadsklassiker tilbagekaldes

 

 

 

Dagens Gossip