Bubber scorer stor milliongevinst

Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Bubber har god grund til at være glad, da han netop har indkasseret et stort millionbeløb.

De fleste vil kende Bubber fra den meget lange karriere, han har indenfor børne-tv, men der er også mange, der fulgte med, da han blev sendt på afveje sammen med den tidligere elitesoldat B.S. Christiansen i tv-programmet 'Bubber og B.S'.

Det var ikke altid lige nemt at finde smilet frem i ovennævnte tv-program, men der burde være et smil at finde på Bubbers læber i øjeblikket, da han netop har indkasseret et stort millionbeløb.

Læs også

Kig efter en ekstra gang: Pokemon kort sælges til 900.000 kroner stykket

Bubber - hvis borgerlige navn er Niels Christian Meyer - fik nemlig ikke lov til at være på boligmarkedet særlig længe, da der blot skulle gå to måneder, før tv-værtens lejlighed inde midt i København blev solgt for et stort millionbeløb. 

Det skriver SE og HØR

Lejligheden, der tæller fire værelser fordelt på 97 kvadratmeter, og som ligger tæt på Amalienborg i hovedstaden, er blevet solgt for 8,1 millioner kroner, hvilket betyder, at Bubber har scoret en fed gevinst. 

Han betalte, sammen med sin daværende kone, Christina Ibsen, blot 5,4 millioner kroner for ejerlejligheden, som de har kaldt deres hjem i omtrent seks år. 

Bubber har dog været nødt til at være med ved forhandlingsbordet. Han har nemlig solgt ejerlejligheden for 100.000 kroner under udbudsprisen på 8,2 millioner kroner, hvilket umiddelbart glæder den nye ejer. 

Niels Christian Meyer har dog stadig sikret sig en kvadratmeterpris på 83.505 kroner for lejligheden, hvilket næsten er 20.000 kroner over gennemsnittet for området.

Boliga.dk skriver, at kvadratmeterprisen i gennemsnit ligger på 64.300 kroner for ejerlejlighederne i området. 

Læs også

Mette Frederiksen afslører nyt om genåbning

 

Dagens Gossip