Celine Dion trodsede sygdommen: Overraskede alt og alle

Skrevet af Kamille Isaksen

05/02/2024
Tinseltown / Shutterstock.com
Tinseltown / Shutterstock.com
Den ikoniske sanger har ikke stået på en scene siden 2019.

Mest læste i dag

I hjertet af musikbranchens mest prestigefyldte aften, Grammy Awards, fandt et øjeblik sted, der rørte ved hjertestrengene hos alle tilstedeværende. 

Céline Dion valgte nemlig at trodse sin kamp mod den uhelbredelige sygdom, stiff person syndrom, og mødte op til prisuddelingen for at overrække prisen for årets album.

Det skriver Ekstra Bladet.

Céline Dions sygdom, stiff person syndrome, er en sjælden neurologisk lidelse, der fører til muskelstivhed og smertefulde kramper, hvilket har gjort det umuligt for hende at fortsætte med at optræde som før. Sidste gang hun stod på en scene var i 2019 i London, hvilket gør hendes optræden ved Grammy Awards endnu mere bemærkelsesværdig. Sygdommen tvang hende også til at aflyse sin verdensturné – inklusiv planlagte shows i Danmark. 

Da sangerinden trådte frem på scenen, blev hun modtaget af et stående bifald fra publikum, som ikke har set noget til stjernen længe. 

“Tak, jeg elsker også jer. Når jeg siger, at jeg er glad for at være her, så mener jeg det virkelig af hele mit hjerte.”

Sangerinden skulle overrække en pris, som hun tidligere selv har modtaget for sit albuem ‘Let’s Talk About love’. 

I år var det Taylor Swift, der løb med prisen for årets album for 'Midnights', men aftenens mest mindeværdige øjeblik tilhørte uden tvivl Céline Dion. Hendes mod til at stå på scenen, på trods af sin sygdom, minder os om, at det er muligt at møde livets udfordringer med værdighed og nåde.

Nedenfor kan du se en af de mange TikToks, som er blevet delt i forbindelse med hændelsen, da flere er rørte over Celine Dions optræden på scenen.