Chok i X Factor: Blachman gør det utænkelige

Foto: Jesper Sunesen/Ritzau Scanpix

Thomas Blachman overraskede alt og alle, da han ved afslutningen af aftenens X Factor-program tog sagen i egen hånd.

Otte deltagere skulle på scenen i aften i det tredje liveshow af denne sæsons X Factor.

I forrige uge var der ni deltagere, men Oh Land valgte at sende Martin Jensens deltager Hiba ud til fordel for Thomas Blachmans Neva og Ida.

Læs også

Selena Gomez smider bombe: Overvejer karrierestop

De to unge kvinder skulle derfor forsøge at imponere tv-seerne hjemme i stuerne ekstra meget denne aften, hvor de med vandpistoler og drama gav den fuld gas.

Det var dog ikke nok til at redde dem fra farezonen, hvor de noget overraskende fik selskab af Martin Jensens sanger, Vilson Ferati.

Thomas Blachman havde ellers i forrige uge meldt ud, at Vilson snildt kunne blive Martins Jensens finalist, men i aften sad vokalen ikke i skabet, og det fik altså tv-seerne til at stemme på andre end ham.

Blachman gjorde det utænkelige

Da de to deltagere havde sunget deres såkaldte ‘save me song’ var det tid til, at dommerne skulle afgøre, hvem der skulle blive i programmet og hvem der skulle sendes hjem.

Martin Jensen valgte ikke overraskende at stemme på Vilson til at blive i programmet, og derefter var det så Blachmans tur.

Her havde de fleste forventet, at rutinerede Blachman ville pege på sine egne deltagere, og dermed lade Oh Land stå for beslutningen atter engang.

Thomas Blachman gjorde dog det utænkelige, da han tog det på sin kappe at smide sine egne deltagere ud af programmet. 

Dermed skulle Oh Land ikke tage nogen beslutning denne gang, hvor det altså blev Neva & Ida, der forlod X Factor, mens Vilson Ferati får lov til at gå på scenen mindst en gang endnu.

Læs også

Derfor må du aldrig nærme dig en bil, hvis der er en snor bundet til bilhåndtaget

 

 

Dagens Gossip