Christian Fuhlendorff om plakatstunt: Det er fanme uheldigt

Foto:Gonzales Photo Thomas Rasmussen/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Christian Fuhlendorff har været særdeles uheldig med coronavirussen, da han hang plakater op for sit kommende one-man-show samme dag, som Mette Frederiksen opfordrede danskerne til at blive inde.

Der er rigtig mange mennesker, der er påvirkede af coronavirussen i disse dage. Nogle af de mennesker der er særligt hårdt ramt, er dem der lever af at optræde for andre mennesker.

Regeringen har nemlig påbudt, at der ikke må samles mere end 10 personer, og derfor er der ingen, der i disse dage tager ud og ser live stand-up.

Det har ramt stand-up-branchen hårdt, hvor blandt andet Comedy Zoo har sat gavekort til salg, for at redde livet på forretningen, men det har også ramt de individuelle komikere.

Læs også

Sundhedsmyndighederne sov i timen: Blev advaret 20 gange

En af dem er Christian Fuhlendorff, og han er blevet særlig ramt af virussen, da han brugte 30.000 kroner på at hænge plakater op, samme dag som Mette Frederiksen opfordrede alle danskere til at blive hjemme.

Dermed er der ikke mange, der kommer til at se de plakater, som Fuhlendorff har fået hængt op, og det er uheldigt mener komikeren selv.

"Jo, for fanden det er uheldigt, men det er sgu også lidt sjovt, at jeg får sat plakater op i hele København, samme uge, som Mette siger, at nu skal vil blive hjemme. Surt, men mest sjovt. Sådan har jeg det bare, når man alligevel ikke kan stille noget op, så er det sgu okay at grine lidt af det hele" rotæller Christian Fuhlendorff til B.T.

Komikeren holder dog humøret oppe. Det kunne nemlig have været meget værre, hvis hans show skulle være afviklet i løbet af perioden, hvor landet er lukket ned.

Christian Fuhlendorffs kommende one-man-show bliver dog først afviklet i 2021, og dermed er der tid nok til, at krisen kan lægge sig, og folk igen må forsamle sig.

"Heldigvis er mit show først til næste år, så jeg skal nok klare mig." lyder det fra komikeren.

Læs også

Supermarkeder på vej med nyt smart corona-tiltag

 

 

Dagens Gossip