Connie chokerer eksperterne i Luksusfælden: Drømmer om at få brystkræft

Foto: TV3

I aftenens afsnit af Luksusfælden, skal eksperterne lægge øre til den mest bizarre drøm i programmets historie.

Temperamentet kan af og til komme helt op at koge, når deltagerne i Luksusfælden får besøg af eksperterne. 

Lige præcis det sker også i aftenens program, hvor eksperterne er taget et smut til Struer for at besøge Connie og Esben.

Læs også

Indgår aftale om danske børn i syriske fangelejre

Ægteparret har mødt hinanden via Facebooksiden ‘Singler over 35 i det jyske’ og det var bare kærlighed ved første blik. De endte nemlig med at flytte sammen og blive gift efter et år.

Connie og Esben er glade for luksuslivet. De nyder et pænt hjem, de elsker at spille golf, og så bruger de deres penge på nye møbler.

Desværre har Esben tidligere benyttet sig af kviklån, og han har derfor en stor gæld med ind i ægteskabet. En gæld som Connie og Esben ikke har råd til at betale.

Den store gæld har blandt andet resulteret i, at Connie har fået en meget besynderlig drøm. Hun drømmer nemlig om at få brystkræft, så de kan få udbetalt forsikringspenge, der kan betale Esbens gæld ud.

Har 60.000 udbetalt om måneden

Luksusfældens eksperter kommer ud for noget af et ‘opgør’, når de skal forsøge at tale Connie og Esben til fornuft. Ægteparret mener nemlig ikke, at de kan betale 5.000 kroner af på gælden om måneden, og det er til trods for, at de får knap 60.000 udbetalt om måneden.

Connie sår tvivl om eksperternes beregninger, så meget at hun får brug for en time out.

I aften klokken 20.00 kan du se, om det lykkes eksperterne at få talt noget fornuft ind i Connie og Esben.

Læs også

Slut med AstraZeneca-vaccinen

 

 

 

Dagens Gossip