Dansk stjerne tog røven på sine fans med kæmpe aprilsnar

Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix

Den danske stjerne delte et opslag på sin Instagram-profil, som fik fansene til at juble. Nu har det vist sig, at det hele bare var en aprilsnar.

Tilsyneladende var det ikke alle fans af den populære Zulu-serie 'SJIT Happens', der huskede at tjekke kalenderen, da de blev præsenteret for skuespiller Jonathan Harboes billede og opslag på Instagram i går.

Læs også

Stor ændring i aftenens 'X Factor': Første gang det er sket

Her delte han nemlig et billede af det samlede cast til den populære tv-serie. I billedteksten afslørede han, at der ville blive lavet en film baseret på komedieserien. Han skrev nemlig det følgende: 

"Har glædet mig til det her!! Vi skal lave SJIT HAPPENS THE MOVIE", som blev efterfulgt af to abe-emojis, der holder sig for øjnene.

Foto: Instagram

Efterfølgende har det dog vist sig, at det blot var en aprilsnar, der var lavet, for at lave lidt sjov med de mange fans af serien. Det er dog ikke alle, der mener, at det var en sjov joke – sandsynligvis fordi de savner at se 'SJIT Happens' på Zulu. 

"Det må man ikke joke med....", skriver en bruger bl.a., men en anden skriver: "Hvis det er en aprilsnar, er det overhovedet ikke sjovt." 

Der var dog også flere folk blandt Jonathan Harboes 54.000 følgere, der faldt i med begge ben. Der var nemlig flere, der jublede og gav udtryk for, at de glædede sig til at se filmen. 

At filmen bliver en realitet, kan naturligvis udelukkes, men det tyder dog ikke på, at det er noget, der er planer om i øjeblikket. Jonathan Harboe har nemlig, ifølge Ekstra Bladet, givet udtryk for, at han ikke vil afvise, at man én dag vil kunne se 'SJIT Happens' på det store lærred. 

"Men jeg har det sådan, at hvis der kommer et godt manus, så skal jeg ikke kunne afvise det. Hvis der kommer nogen og skriver et fedt manus med en historie, der har noget tyngde, så kunne det godt være, vi skulle tale igen. Men lige foreløbig er der i hvert fald ikke nogen planer," sagde Jonathan Harboe til Ekstra Bladet.

Fans af den populære komedieserie har måtte undvære den siden 2017, hvor det sidste afsnit blev sendt. Dengang blev de fem stjerner Stephania Potalivo, Claes Quaade Mortensen, Ruben Søltoft, Jonathan Harboe og Nikolaj Stokholm angiveligt enige om at slutte, mens legen var god. 

Hvis ikke det bliver til en 'SJIT Happens The Movie', kan det være, at de i stedet kaster sig ud i at lave en musical. Det har komiker Nikolaj Stokholm i hvert fald skrevet som kommentar til Harboes billede. 

Læs også

Læge advarer: Derfor skal du ikke åbne flasker med dine tænder

"Den gav sgu da likes gamle dreng. Skal vi ikke også lave Sjit Happens the musical?" skriver han. 

 

Dagens Gossip