Virksomhed lander største investering i Løvens Hule nogensinde

Løverne i denne sæson af Løvens Hule: Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. Foto: Per Arnesen.

Der var rift om virksomheden.

I det seneste afsnit af Løvens Hule, der blev vist på DR 1 i går aftes, blev der skrevet historie i programmet. Tøjmærket Basic Apparel gik derfra med en investering på 2.000.000 kr. fra Jesper Buch alene – mod 23 % af virksomheden. Det er den største investering, en virksomhed har landet i Løvens Hule nogensinde.

Læs også

Håndboldherrerne kommer med opfordring til danskerne inden semifinale

Og Jesper Buch var ikke den eneste, der var interesseret i at investere. Da CEO og stifter af mærket, Camilla Balle, havde præsenteret virksomheden, var der fire ud af fem løver, der var klar til at kaste penge og kræfter i projektet. Men efter lidt forhandling takkede Camilla Balle ja til buddet fra Jesper Buch. Det var der en særlig grund til, forklarer hun til ALT for damerne.

“Vi valgte at gå med Jesper, fordi han er ærlig, og kemien var der. Man kunne virkeligt mærke, at han ville det og brændte for det, og det betyder meget, når man skal være partnere. Derudover har han fået lidt erfaring med tøj igennem Shaping New Tomorrow, “ lyder forklaringen fra en glad og stolt Camilla Balle. I 3. sæson af Løvens Hule investerede Jesper Buch i tøjmærket Shaping New Tomorrow, som siden dengang er vokset med udenlandske webshops og fysiske butikker. 

“Er så glad”

Det er ikke kun Camilla Balle, der er glad for det nye samarbejde. Jesper Buch ser også frem til det.

“Min største investering i Løvens Hule er en realitet. Er så glad for endeligt at kunne løfte sløret for mit partnerskab med Camilla og Basic Apparel  - En sej powerkvinde fra Esbjerg som designer og producerer optur bæredygtigt tøj til kvinder - unge som gamle,” skriver han på Instagram. Du kan se Jesper Buchs opslag her. 

Læs også

Grådkvalt Mai Manniche efter pressemøde: Kan ikke forstå det

 

 

 

 

 

Dagens Gossip