Det bliver sindssygt tæt i aften! - Kan Leonora synge Danmark i finalen?

Det bliver vanvittigt tæt i aften, når Leonora skal forsøge at synge Danmark til finalen i Eurovision Song Contest 2019. Alle er mere eller mindre enige. Det er en fifty-fifty.

Denne uge afholdes der en helt store musikfest i Tel Aviv, Israel, da dette års Eurovision Song Contest finder sted. I tirsdags blev den første semifinale afholdt, og her gik 10 nationer videre.

Australien, Cypern, Estland, Grækenland, Hviderusland, Island, Tjekkiet, San Marino, Serbien og Slovenien gik alle videre fra den første semifinale, og de er dermed klar til den helt store finale, der afholdes på lørdag.

Læs også

I aften starter Eurovision Song Contest - Danmark er LIGE på vippen til finalen

Men inden finalen finder sted, skal vi have afgjort den anden semifinale i aften, som bliver utroligt spændende set med danske briller. Danske Leonora skal nemlig synge i aften, og her skal hun forsøge at sende Danmark i finalen, og dermed et skridt tættere på titlen som Eurovision Song Contest vinder 2019.

 

Det bliver vanvittigt tæt

Bookmakerne har hele tiden være 50/50 med om vi får dansk deltagelse i finalen. I tirsdag kunne vi berette om, at bookmakeren Leo Vegas mente, at oddsene var på Danmarks side, men i løbet af de seneste to dage er det tippet den anden vej.

I skrivende stund gives der 2.00 gange indsatsen igen på, at Danmark går videre til finalen, mens der gives odds 1.72 på, at Danmark ikke går videre.

Odds på Leonora og Danmark ved Eurovision Song Contest

Hos de andre bookmakere veksler de i nogenlunde samme oddslejde. Hos Unibet mener man, at der er så mange dygtige kandidater i denne anden semifinale, at Leonoras sang ‘Love is Forever’ kan blive overset, mens man hos Danske Spil lige akkurat tror på, at Leonora klarer den. Men det bliver ikke let.

“Der kommer til at være hård kamp om de sidste pladser. Jeg tror, de går til Armenien, Nordmakedonien og Danmark, men Rumænien og Albanien kan også gå videre. Selvom ”Love is forever” har fået meget ros, så er det en af de sange, der ligger på vippen. Det er let pop, som man husker, men i kamp med de andre deltagere i den anden semifinale, er det langt fra sikkert, at Danmark klarer den,” fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil.

Uanset hvilken bookmaker man kigger hos på det danske marked, så er de alle mere eller mindre enige. Enten så har de Leonora og Danmark som svag favorit til at gå videre til finalen, eller også mener de, at hun akkurat ikke klarer frisag.

Dermed er der altså lagt op til masser af spænding i aften, hvor det lader til at være 50/50 om Danmark skal i Eurovision Song Contest finalen 2019.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip