Det er 43 år siden sidst: Nu får Dennis Knudsen igen muligheden

Kamille Isaksen

5 uger siden

|

13/06/2024
Underholdning
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Dennis Knudsen lægger ikke skjul på, at han frygter det en smule.

Dagens topnyheder

Det er nok de færreste, der ikke er klar over den episode, der fandt sted den 28. juli sidste år. Her gik Dennis Knudsen amok ved Molslinjen og blev nægtet adgang til færgen. 

En hændelse der resulterede i, at han i december blev idømt 40 dages betinget fængsel og en bøde på 2000 kroner ved Retten i Aarhus. Derudover blev hans leasede Audi Q7 konfiskeret, og han mistede sin førerret i et år.

Nu nærmer tiden sig, hvor Dennis Knudsen kan få sit kørekort tilbage. I august har han nemlig muligheden for at sætte sig bag rattet igen, men det kræver, at han består både teori- og køreprøven.

Det skriver HER&NU

Selvom Dennis Knudsen ser frem til at kunne køre bil igen, er han også nervøs for at skulle tilbage til teoriundervisningen. "Det er jo 43 år siden, jeg fik kørekort, så jeg frygter da også lidt at skulle i gang med det," indrømmer han. Han afslører samtidig, at han snart går i gang med forberedelserne til at generhverve kørekortet.

Overvejelser om ny bil

Selvom han ser frem til igen at kunne køre bil, står der endnu ikke en ny bil klar i hans indkørsel. Til mediet jokede han om, at han håbede, at nogle kom og forærede ham en ny bil, idet han lige havde brugt 600.000 kroner på den anden. 

Dennis Knudsen er dog klar over, at dette nok ikke bliver tilfældet, og han derfor bare har kravet, at den den skal kunne rumme både børnene og deres au-pair.