Devon forbløffer folk med sit vilde trick: 'To ingredienser og ridserne på din bil er væk'

Foto: Shutterstock.com

Der skal blot to ingredienser til, og så er ridserne fjernet. Det påstår TikTok-brugeren Devon i sin nye video.

En TikTokker har delt et trick til, hvordan man med blot to ingredienser kan fjerne ridser fra ens bil. Det skriver mediet Senest.dk.

Tiktok-brugeren ved navn Devon har fanget opmærksomheden hos bilentusiaster ved at dele et overraskende trick til at fjerne overfladeridser fra bilens lak.

Devon, der ofte deler en række "meningsløse livshacks" på sin TikTok-konto, afslørede sin metode til at slippe af med de generende ridser ved hjælp af en blanding af hvid eddike og kokosolie.

Den 23-årige bilentusiast viste i en video, hvordan man kan lave en hjemmelavet løsning for at eliminere ridser på bilens overflade.

Ifølge Devon kan man tørre ridserne væk "som om det er f***ing magi" ved blot at blande hvid eddike og kokosolie og påføre det med en klud. I videoen demonstrerede han, hvordan han fjernede en hvid ridse fra en rød bil ved at tørre kluden med blandingen over den beskadigede overflade.

Selvom Devon ikke specificerede mængdeforholdet mellem ingredienserne, var mange bilejere og bilister nysgerrige efter at finde ud af, om dette trick faktisk fungerer.

Nogle TikTok-brugere påpegede, at effektiviteten af tricket afhænger af ridsernes dybde, og at overfladiske ridser let kan poleres og vokses. Andre bemærkede, at olien kun midlertidigt fylder ridserne og understregede, at den eneste måde at fjerne ridser helt er ved at slibe området og derefter polere det med voks.

Læs også

Normal med stort nyt

Ud over sit bilplejetrick delte Devon også andre "livshacks", såsom at forvarmning af ovne ikke er nødvendig, idet han forklarede, at maden stadig vil blive tilberedt på samme måde, mens forvarmningsfunktionen øger både tidsforbruget og strømudgifterne.

Herunder kan du se videoen af Devons smarte trick: 

@notjustbored_

Could have done alot with these the past 23 years 😒

♬ original sound - Notjustbored
 

 

 

.

Dagens Gossip