DR-kendis med stor afsløring: Vi har gjort det

Skrevet af Nicolai Busekist

29/02/2024
Foto: ricochet64 / Shutterstock.com
Foto: ricochet64 / Shutterstock.com
Den kendte DR-stjerne har løftet sløret for en stor nyhed, som han og hans partner har set frem til i lang tid.

Dagens topnyheder

Der er mange, der kan nikke genkendende til, at det er en stor ting at købe sit første hus. Ofte er det noget, som har taget lang tid at skrabe penge sammen til. Desuden vil der som regel også have lagt en del overvejelser forud for købet.

Derfor er DR-stjernen Tobias Hamann, som blev kendt for sin deltagelse i det populære program 'Den store bagedyst', også glad for, at han og kæresten har købt et hus sammen. Ikke nok med det, så er der endda tale om deres drømmehus.

Det afsløres i et opslag, der er blevet delt på både han og kæresten, Patricia Thybergs, profiler på Instagram.

Her skriver parret, at de i omtrent et halvt år har været på jagt efter det helt rette hjem. Det har nu resulteret i, at de har sat en underskrift på en købsaftale og har fået nøglerne til deres drømmehus.

"Vi har købt vores drømmehus. Som I måske ved, har vi det seneste halve års tid været på udkig efter et nyt fælles hjem - og nu har vi endelig fundet det," skriver parret i deres opslag på det sociale medie.

I opslaget skriver de også, at de har haft høje krav til deres nye hjem. Blandt andet har det været meget vigtigt for dem at købe et hus med en spændende historie og smuk arkitektur. Heldigvis har det været muligt for dem at finde netop dette.

"Det har været vigtigt for os at finde et sted, der rummer en særlig historie. Huset er prisvindende for sin smukke arkitektur, tegnet af Louisiana-arkitekterne Bo & Wohlert - og så har stjernearkitekten Henning Larsen selv boet i huset," lyder det fra parret, der fortsætter:

"Vi kan slet ikke vente med at flytte ind! Vi rykker i løbet af foråret og glæder os SÅ meget til at vise jer det. Indtil da vil vi fortsætte med nedpakningen her på Bryggen."