DR-kendis skal giftes med TV2-profil

Et kæmpe stort tillykke til de to tv-kendisser fra henholdsvis DR og TV2.

"Vi vandt hinanden.”

Sådan lyder den søde tekst til billedet, som Frederik Haun, kendt fra DR-hittet ”Den store bagedyst”, har delt på Instagram. Her står han sammen med sin kæreste, ”Vild med dans”-stjernen Morten Kjeldgaard.

Læs også

Brud besvimer, kaster op og bliver skidt på til sit eget bryllup

De to skal giftes, og til Billed Bladet fortæller Frederik Haun, at han friede til kæresten lige efter, Bagedyst-finalen blev vist på tv.

Foto: Instagram @frederikhaun.

"Vi havde set den sammen herhjemme sammen med vores familie og en flok venner, og så tog jeg ordet for at sige tak for støtten, og så nåede jeg aldrig længere end til Morten.” 

Morten Kjeldgaard, som sagde ja, har også delt den glade nyhed på sin Instagram-profil

Dedikerede sin finalekage til kæresten

Forrige lørdag løb finalen i ‘Den store bagedyst’ over skærmen. Her var Frederik Haun blandt finalisterne, og der er ingen tvivl om, hvor stor en støtte kæresten har været under Bagedyst-forløbet.

Frederik Haun valgte at dedikere sin finalekage til Morten Kjeldgaard. Foto: DR.

Frederik Haun valgte nemlig at dedikere sin finalekage til Morten Kjeldgaard. Han lavede en bryllupskage, der var kreeret med kæresten i tankerne.

“Han har været der i hele forløbet og været god til at bakke op. Jeg har været sindssygt glad for at have ham på sidelinjen,” lød det fra Frederik Haun i finaleafsnittet af Bagedysten.

Trods det flotte kageresultat blev det ikke Frederik Haun, der løb med sejren i programmet. Det var derimod Sæþór Kristínsson, der blev vinderen af den 10. sæson af ‘Den store bagedyst’. 

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program