DR-profil med opsigtsvækkende stunt: 'Knep mig'

Foto: Shutterstock

Torsdag kastede DR-profilen sig ud i et noget opsigtsvækkende stunt på MCH Arena i Herning.

DR-profilen Signe Molde, som mange kender fra hendes program 'Konspirationsfolket har ordet', der kørte sidste år på DR2, har kastet sig ud i noget af et stunt.

Læs også

Kan du huske Krumme fra ‘Krummerne’? Sådan ser de ud i dag

Torsdag var hun nemlig taget til Herning, hvor hun var blandt tusindvis af fans, der havde købt billet til at se fodboldkampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF på MCH Arena.

Om hun havde taget turen til Herning, fordi hun havde et reelt ønske om at se fodbold, er dog svært at gøre sig klog på. Med sig havde hun nemlig et banner, der indikerede, at det ikke var bolden, hun primært havde rettet blikket mod under kampen.

På Instagram har Signe Molde nemlig delt et billede, der viser, at hun står på tribunen på MCH Arena med et stort gult banner med blå skrift, som er Brøndby IF's farver.

Teksten på banneret bar dog ikke præg af, at hun støttede Brøndby IF. Derimod stod det klart, at hun støttede en helt særlig person – nemlig Brøndbys anfører, Andreas Maxsø.

På banneret havde Signe Molde skrevet en venlig anmodning til Andreas Maxsø, som Signe Molde tilsyneladende gerne vil have samleje med. På banneret havde hun nemlig skrevet: "Knep mig, Maxsø."

Billedet fra stadion har Signe Molde selv delt på det sociale medie Instagram. Her lægger hun også op til, at hendes stunt på MCH Arena har med et nyt program at gøre.

"Så har lillemor lavet sin første tifo," skriver Signe Molde, hvilket hun følger op med hashtagget '#nyeprogrammerpåvej'.

Foto: Instagram

Meget kunne derfor tyde på, at det hele skyldes, at Signe Molde er i færd med at lave optagelser til et nyt program. Hverken tekst eller billeder giver dog mere information om, hvilken type program, der er tale om.

Læs også

ILVA lukker alle butikker

Ydermere har hun heller ikke løftet sløret for, hvornår hendes følgere og andre nysgerrige sjæle kan forvente at høre, om hendes blå og gule banner faktisk kastede noget af sig.

 

Dagens Gossip