Dybt bekymret Lasse Rimmer: Har aldrig set Line så syg før

Kamille Isaksen

2 uger siden

|

24/06/2024
Underholdning
Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
I de 10 år kæresteparret har kendt hinanden, har Lasse Rimmer aldrig set sin kæreste så syg før.

Dagens topnyheder

Det er nok de færreste danskere, der ikke er klar over, at Lasse Rimmers kæreste, Line Hoffmeyer, er lidt mere udsat end de fleste andre, når hun bliver sygdomsramt grundet hendes hjertetransplantation. 

Midt om natten oplevede TV-vært Lasse Rimmer og hans kæreste, Line Hoffmeyer, en akut sundhedskrise, der førte til en hastig tilkaldelse af vagtlægen. 

Denne uventede hændelse tvang Lasse Rimmer til at afbryde sine professionelle forpligtelser for at tage sig af sin kæreste, som var blevet voldsomt syg.

I sin podcast 'Elefanten i rummet', som han deler med kollegaen Andreas Bo, afslørede Rimmer de dramatiske begivenheder. Planerne om at optage en ny episode måtte aflyses, da Line Hoffmeyer pludselig blev alvorligt syg. "Det var meningen, at vi skulle have lavet en episode i sidste uge, men så skete der det, at min kæreste blev slemt syg - og syg er jo tit slemt syg for hendes vedkommende - for hun tager noget medicin som gør, at immunforsvaret ikke slår infektioner, vira og sådan noget hurtigt ned," forklarede Lasse Rimmer.

Har aldrig set hende så syg før

Situationen eskalerede hurtigt, og Line Hoffmeyers infektionstal steg dramatisk på kort tid. Lasse Rimmer beskriver natten som en af de værste, hvor han nogensinde har set sin kæreste i en sådan tilstand. "Jeg har aldrig set hende så syg før. Så det ramte hende virkelig," sagde han og tilføjede, at de måtte tilkalde vagtlægen for at få hjælp.

Det blev konstateret, at Line Hoffmeyer havde pådraget sig streptokokker, bakterier der ofte forårsager halsbetændelse. Heldigvis er hun nu i bedring og tilbage på benene, hvilket bringer stor lettelse for parret.

En skræmmende oplevelse

I et følelsesladet opslag på Instagram delte Line Hoffmeyer sine tanker om den skræmmende oplevelse. Hun beskrev, hvordan hendes immunforsvar er svækket af immundæmpende medicin, der forhindrer hendes krop i at afstøde det hjerte, hun har fået transplanteret. 

Denne medicin gør hende særligt sårbar over for infektioner. Under sygdomsforløbet følte hun sig overvældet af angst og frygt, men hun udtrykte også dyb taknemmelighed for Lasse Rimmers støtte og omsorg.

"Den her omgang sygdom føltes dog også lidt mere dramatisk end normalt, og Lasse udtrykte ret klart, at han i de ti år, vi har kendt hinanden, aldrig har set mig så sløj. Min virkelighedsfornemmelse og kommunikationsevne var decideret helt væk i to døgn," skrev Line Hoffmeyer. 

Hun sluttede af med at udtrykke sin glæde over at være på vej til at blive rask igen og sin taknemmelighed for sin kærestes utrættelige støtte gennem hele forløbet.

Du kan se og læse hele opslaget her: