Efter værts-drama: Endnu en ændring i X Factor

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Når der fredag tages hul på det første liveprogram i X Factor, vil der være atter en ændring. En ændring der giver deltagerne mere sikkerhed.

Når der på fredag tages hul på det første liveshow i dette års udgave af X Factor, så bliver det meget anderledes i forhold til normalt.

TV2 har tidligt meldt ud, at det første liveshow vil blive uden publikummere i salen, men at der til gengæld vil blive opstillet skærme, så folk kan være publikum hjemme fra deres egen stue.

Læs også

Nu melder de ud: Dette kan genåbne i Danmark

Pludselig kom der også en sygemelding fra Melvin Kakooza, der netop er blevet opereret for en godartet tumor i hjernen. Samme dag blev Lise Rønne kaldt ind som vært, og hun erstatter dermed Melvin Kakooza, der i forvejen erstattede Sofie Linde, som er på barsel.

TV2 er dog ikke færdige med ændringer endnu.

Endnu en ændring vil være at finde på fredag, når de ni deltagere skal på scenen for første gang.

TV2 har nemlig valgt, at der ikke er nogen deltagere, der skal stemmes ud af det første liveprogram. Dermed vil alle ni deltagere altså være sikret, at de skal på scenen mindst to gange i år.

TV-seerne får dog fortsat muligheden for at stemme på den eller de deltagere, de synes har klaret sig bedst. Stemmerne vil blive ført med videre til liveshow nummer to, hvor den første deltager skal forlade programmet.

Læs også

Sådan blev Melvins hjernetumor opdaget

 

 

Dagens Gossip