Får internettet til at rase: Fyr laver ondskabsfuld spøg med kærestens tampon

Foto: Privat

Det er ikke alle, der synes at Brads spøg med kærestens tampon er sjov. Faktisk fik hans prank mange til at stoppe med at følge ham.

Brad Holmes er kendt for at lave sjov med sin kæreste Jenny Davies og dele videoerne på Youtube. Parret kommer fra Southampton i England.

Den unge mand har efterhånden opbygget en stor fanbase, men nu lader det til, at han er gået så langt over stregen, at han mister en masse følgere på den konto.

Læs også

Hun vejede næsten et halvt ton og var verdens tungeste kvinde: I dag er hun uigenkendelig

I en video gnubber Brad Holmes chili på sin kæreste tampon, mens han griner og filmer sin ugerning. Han lader kameraet blive ude på toilettet, som optager den intetanende Jenny Davies, mens hun lidt senere sætter sig på toilettet og griber fat i tamponen.

I stuen lidt efter fortæller hun panisk sin bedstemor, at det føles som om, at der er ildebrand i hendes skede.

Jenny Davies går tilbage på toilettet for at komme vand på, mens Brad Holmes følger efter med sit kamera. Hun ved stadig ikke, at det er tamponen, der er kilden til varmen. Lidt efter går han til bekendelse og indrømmer, at han har pillet ved tamponen og fedtet den ind i chili, og samtidig griner han helt uhæmmet.

Foto: Youtube

Jenny Davies bliver selvsagt rasende over at høre om spøgen, og hun råber vredt af ham, før hun skubber ham ud af badeværelset og smækker med døren. Brad Holmes griner stadig, men det gør internettet ikke.

Flere har givet udtryk for, at spøgen er langt over grænsen og ondskabsfuldt.

Se videoen herunder og bedøm selv.

 

Læs også

Corona-studie med overraskende resultat: En tredjedel med senfølger har ikke haft corona

 

 

Dagens Gossip