Fans i chok over Simon Cowell: Hans ansigt ligner noget, der er ved at smelte

Foto: Shutterstock

Simon Cowell, der er manden bag 'X Factor'-konceptet, er slet ikke til at kende i en ny video, hvilket har chokeret mange af hans fans.

I en ny video, der er blevet delt på det sociale medie Twitter af 'Britain's Got Talent', kan man se den 63-årige Simon Cowell. Men det er tydeligt, at han ikke ligner sig selv - og det er der rigtig mange af hans fans, der har lagt mærke til.

Læs også

Mand fik lavet nye tænder: Nu bliver han 'mobbet' på grund af resultatet

Ganske vist var det en harmløs video, hvori han opfordrede folk til at melde sig til talentprogrammet, men det var noget helt andet, der endte med at få videoen til at gå viralt på de sociale medier.

Kort tid efter, at videoen blev delt, begyndte det ifølge SE og HØR nemlig at vælte ind med kommentarer om, at Cowell ikke var til at kende.

Faktisk endte der med at være så mange kommentarer til videoen, at den er blevet slettet fra den officielle Twitter-profil for 'Britain's Got Talent'. Flere andre profiler på Twitter har dog allerede delt skærmbilleder fra videoen.

Foto: Twitter

I mange af kommentarerne er det blandt andet blevet pointeret, at hans ansigt skinner utrolig meget, ligesom der ikke er én eneste rynke at se.

Ikke nok med det, så er der endda folk, der er gået så vidt, at de har skrevet, at det ligner, at hans ansigt er ved at smelte, fordi den ene side af hans ansigt ser ud til at 'hænge'.

"Hold da op. Jeg kunne nærmest ikke kende ham der," lød det fra en af de personer, der har kommenteret den oprindelige video.

"Jeg er ikke meget for at tale dårligt om nogens udseende, men hans ansigt ligner noget, der er ved at smelte," skrev en anden.

Læs også

En fremmed mand betalte denne mors indkøbsvarer for 1.500 kroner - men så tog tingene en trist drejning

"Nogen har glemt af slå Snapchat-filtrene fra," kommenterede en tredje person med hentydning til de filtre, man kan bruge, når man tager billeder på Snapchat.

 

Dagens Gossip