Fans siger at hun er for gammel til bikinibilleder: Nu viser Baywatch-stjerne hele kroppen frem

Foto: Shutterstock.com

Flere mener at hun er blevet for gammel til at vise kroppen frem, men det er Baywatch-stjernen fuldkommen ligeglad med, og sådan skal det også være.

Donna D'Errico er nu 54 år gammel, og hun har på ingen måder lagt fokus på sin krop på hylden.

Hun har siden sin succes i den populære serie fulgt strenge regler for sin sundhed og sit kropsideal for at bevare sit ungdommelige udseende. Udseendet er dog ikke kun spændende eliksirer og avocadosalater. Skuespillerinden har aldrig været bange for at snakke om sin beslutning om at få plastikkirurgi.

Allerede i 2017 fik D'Errico foretaget flere operationer. En 'armløftning', en maveoperation, fedtsugning og en overførsel af fedt til hendes balder - alt sammen på én dag.

Skuespillerinden havde et stort ønske om at få sin ungdommelige krop tilbage efter to graviditeter.

D'Errico har datteren Frankie Sixx og sønnen Rhyan D'Errico sammen med sin daværende mand Nikki Sixx fra rockbandet Mötley Crüe.

Flere af Donnas fans havde skrevet, at hun nu var blevet for gammel til at vise sin krop frem. Det har dog fået skuespillerinden til at reagere.

Derfor viste modellen sin smukke figur frem til sine mange følgere på de sociale medier, specifikt på Instagram. Samtidig skælder D'Errico folk ud, som mener, de bør bestemme over hendes krop.

Hvad mener du? Er det ok at benytte plastikkirugi for at holde sin krop ung?

Du kan se billederne af Baywatch-stjernen her.

Læs også

Mekaniker udsender advarsel: Du må aldrig køre, hvis denne advarselslampe lyser

 

 

Dagens Gossip