FC Zulu vender tilbage - Søger deltagere til nyt program

Foto: Jens Panduro/Ritzau Scanpix

Nu er det muligt for dig at blive en del af Danmarks dårligste fodboldhold, når FC Zulu genopstår.

Det er 15 år siden, at danskerne lå flade af grin i sofaen, mens de ‘håbløse’ fodboldspillere fra FC Zulu tørnede ud på skærmen. 

Det var programmet, hvor Simon Emil Ammitzbøll for alvor blev kendt, inden han trådte ind i dansk politik, og det var programmet hvor vi så de introverte danskere, der pludselig skulle spille mod et hold indsatte fra et fængsel.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

FC Zulu bød på masser af underholdning til tv-seerne, og her 15 år efter, at den første sæson blev sendt på TV, vælger Tv2 nu at bringe programmet tilbage. Det er samtidig med helt nye deltagere, så hvis du eller en af dine venner har lyst til at være med, så er det bare med at få sendt jeres tilmelding.

Meld dig til FC Zulu

Det er Nordisk Film, der står for casting og produktion af programmet, og i går lagde de et opslag op på Facebook, hvor de fortæller, at FC Zulu vender tilbage, og at de søger nye deltagere til programmet.

“Bliv en del af det legendariske fodboldhold - holdet for alle dem, der er totalt talentløse til fodbold! Har du aldrig fattet hypen og har du altid følt dig udenfor, når drengene mødtes til bold, enten i haven eller foran skærmen? Savner du at være en del af et fællesskab og har du lyst til at udfordre dig selv og udvikle dig personligt? Så skal du tilmelde dig til FC Zulu, for nu får du chancen for at trække i den ikoniske trøje,” lyder det i opslaget fra Nordisk Film.

Mediet Tipsbladet har været i kontakt med den tidligere fodboldspiller Mark Strudahl, som var træner for det daværende FC Zulu-hold. Han har dog intet hørt fra Nordisk Film vedrørende en ny sæson af programmet, og han regner derfor ikke med, at han skal være en del af projektet.

Hvis du gerne vil være med i FC Zulu, så kan du sende din ansøgning lige her.

Tilmeld dig FC Zulu 

Læs også

Har du handlet i Power - er du nok blevet snydt

 

 

 

Dagens Gossip