Fejrer nyt hitsang: Britney Spears smider alt tøjet

Foto: Shutterstock.

Fredag udgav Britney Spears sin nye sang 'Hold Me Closer' med Elton John med stor succes – og det har hun valgt at fejre, ved at smide alt tøjet.

Det er ikke just første gang, at den 40-årige popstjerne har valgt at dele billeder uden tøj på. Tværtimod har hun gjort det et utal af gange i løbet af de seneste år.

Læs også

DMI advarer: Det varer indtil sent i aften

Denne gang ser der dog ud til at være en særlig anledning til det. Den kendte popstjerne har nemlig delt et billede, hvor hun har smidt alt tøjet, for at fejre, at hendes nye sang 'Hold Me Closer', som hun har lavet med Elton John, er blevet et stort hit.

Britney Spears delte det pikante billede på det sociale medie Twitter fredag eftermiddag.

På billedet kan man se, at hun kigger direkte ind i kameraet, mens hun bruger sine hænder til at dække for sine bryster. På billedet sidder hun desuden på kanten af et badekar foran et vindue, og det eneste, der dækker hendes underkrop, er et hvidt lagen.

Foto: Twitter

Inden da delte hun også en video af sig selv, hvor hun sidder i badekarret. Heri taler hun meget begejstret om den nye hitsang, hun fredag udgav med Elton John.

For at lave en smule sjov med den legendariske musiker, forsøgte hun at efterligne hans britiske accept, mens hun glædede sig over deres fælles succes.

"Hej Sir Elton John. Vi er ligesom nummer et i 40 lande," siger hun.

"Helt vildt! Jeg sidder i badekarret lige nu, og jeg har den bedste dag nogensinde, og jeg håber, du har det godt!"

 

Det er dog ikke alt, hun mente, der skulle til for at fejre den nye sang. Hun har nemlig også delt en video, hvor hun er iført en sort og hvid frakke, som hun smider. Under frakken har hun en rød bikini på, som hun viser frem, mens hun poserer i forskellige stillinger.

Læs også

Kvinde blev træt af at barbere sig: Nu er hun stolt af sit store skæg

 

Dagens Gossip