Fik afsløret kønnet på sit kommende barn: Nu er hans reaktion gået verden rundt

Foto: Privat

En kommende far får afsløret kønnet på sit barn. Nu er hans reaktion gået verden rundt.

En mand fra USA, der snart er far til tre, er blevet kritiseret for at være et 'røvhul' for sin 'alarmerende' reaktion, da han fandt ud af kønnet på sit tredje barn. Det skriver australske News.com.au.

Den kommende mor, KC Fulton, har delt en video på TikTok, der viser øjeblikket, hvor hun, hendes mand og deres to døtre fandt ud af, at deres familie ville blive udvidet med endnu en pige.

Læs også

Givskud Zoo med trist meddelelse

Mens både Fulton og hendes døtre var begejstrede, da de fandt ud af, at det ville blive en pige, var hendes mand mindre imponeret. Gentagne gange råbte han bandeord og storme væk fra stedet, da han havde håbet, at det ville være en dreng.

Da han går væk fra kameraet, kan man høre, at han råber 'f**k'. Og da han en af hans døtre spurgte, hvorvidt hun ville få en lillebror eller -søster, trådte han igen ind foran kameraet og sagde 'f**k'.

Fulton, der lo af sin mands reaktion, da de fandt ud af, at de ventede endnu en datter, har skrevet følgende tekst til videoen: "Jeg sværger, han er glad."

Men seerne var dog langt fra overbeviste, hvilket har medført, at klippet er gået viralt på både TikTok og Twitter, hvor det er blevet delt tusindvis af gange af forfærdede brugere.

I alt er klippet blevet set mere end 43,5 millioner gange, og da Fulton har valgt at deaktivere kommentarerne under klippet, har hendes følgere i stedet kommenteret på hendes andre videoer, for at udtrykke deres rædsel.

"Den video var smertefuld at se. Jeg kan ikke forestille mig at have en far, der var skuffet over mig, før jeg blev født. Hans reaktion var alarmerende," lød det fra en seer.

"Han burde skamme sig over den reaktion. En voksen mand, der får et raserianfald på den måde," skrev en anden.

"Yikes. Uanset om han elsker dem eller ej, giver det ham ikke ret til at reagere, som han gjorde. Det er bare trist. Manden fortjener ikke børn," skrev en tredje.

På Twitter har klippet også ført debat med sig. Videoen er blevet delt af en mand, der har spurgt sine følgere, hvad de mener, at det 'kommunikerer til de andre små piger, når deres far reagerer sådan?'.

Dette er der en person, der har svaret det følgende til: "Det kommunikerer til mig, at verden er heldig, at denne far ikke skal opdrage en dreng, der vil ende som ham."

Snesevis af andre beskrev manden som et 'røvhul', et 'fjols' og ganske enkelt som 'skrald'.

"Han opfører sig som en toårig," skrev en person.

"Jeg ville slet ikke dele det her. Jeg ville også holde op med at få børn med ham. Babyer er velsignelser. Slut," lød det fra en anden.

"Det her gør mig bare ked af det. Jeg ved ikke, hvordan kvinder vælger mænd som dette og ser forbi det. Jeg vil hellere være alene," skrev en tredje.

En kvinde skrev, at hun 'ikke vil dømme hans evner som far', da hun ikke ved noget om ham, 'men denne reaktion burde bekymre moren mere, end den tilsyneladende gør'.

"Det ligner, at han reagerer på, at hun har bakket sin bil ind i hans bil i indkørslen," tilføjede hun. 

"Jeg hader det her. At fortælle din datter, at du ikke vil have hende, eller hun skuffede dig, allerede før hun blev født. Få ikke børn, hvis du vil belaste dem med umulige forventninger."

Læs også

Mor gør chokfund bag teenagedrengs seng

 

 

Dagens Gossip