Første gang i seks år: Julelastbilen fra Coca Cola kommer til Danmark

Foto: Shutterstock

For første gang i seks år kommer den ikoniske Coca Cola-julelastbil igen til Danmark. Den verdensberømte lastbil besøger 30 danske byer og områder den kommende tid.

Det var reklametegneren Haddon Sumblom, der i 1931 stod bag den udgave af julemanden, som vi kender i dag.

Sammen med den røde julemand forbinder mange sikkert også højtiden med den kendte røde Coca-Cola lastbil, som nu igen bliver mulig at opleve i Danmark, når den besøger 30 steder rundt om i landet.

Hos Coca-Cola Danmark glæder man sig over, at man igen kan sende julelastbilen ud på de danske vinterveje.

Læs også

Derfor skal du altid bestille en ekstra burger på McDonald’s

- Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen, der bringer nostalgi og skønne juleminder frem hos rigtig mange mennesker.

- Vi håber, at rigtig mange danskere vil kigge forbi, når julelastbilen åbner op for et magisk juleunivers, fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Når den oplyste julelastbil ankommer til et sted, vil der være Coca-Cola til dem, som møder op. Lastbilen vil også blive åbnet, så alle kan opleve det rød-hvide Coca-Cola-juleunivers.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Julelastbilens tur rundt i landet begynder den 17. november, hvor den først besøger Ishøj. Lastbilen kommer derefter forbi følgende steder: 

Ishøj, Næstved, Odense, Fredericia, Vejle, Glesborg, Tilst, Lystrup, Randers, Nørresundby, Hjørring, Skalborg, Ebeltoft, Silkeborg, Herning, Holstebro, Bjerringbro, Slagelse, Kalundborg, Hundige, Ballerup, Havdrup, Fredensborg, Gilleleje, Rødovre, Karlslunde, København Vesterbro, Østerbro , København SV og Sundby.

Se her, hvornår lastbilen kommer forbi din by

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

For flere nyheder om København besøg vores oversigt her.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip