For første gang nogensinde: TV 2 afslører stor nyhed om Badehotellet

Skrevet af Kamille Isaksen

12/02/2024
Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Premieren kommer ikke til at finde sted, som den plejer.

Mest læste i dag

Der er utrolig mange danskere, som spændt sidder og venter på, at den 10’ende og sidste sæson af det populære TV 2-program ‘Badehotellet’ vender tilbage på skærmen. 

Efter en lang ventetid på næsten to år, vil fans af serien endelig kunne nyde ni nye afsnit, der afrunder historien om livet på Andersens Badehotel. Denne sæson lover at blive noget helt særligt, ikke kun på grund af indholdet, men også på grund af den unikke måde, den introduceres på til publikum.

Det afslører TV 2 overfor BILLED-BLADET.

For første gang nogensinde vil kanalen nemlig afholde en gallapremiere for en ny sæson af serien, en begivenhed der finder sted seks dage før den officielle tv-premiere.

Den eksklusive gallapremiere vil blive afholdt i Imperial-biografen i København, Skandinaviens største biograf med plads til 967 gæster. Her vil de inviterede få mulighed for at se de første to afsnit af den tiende sæson. Dette arrangement markerer en ny måde at fejre og dele seriens afslutning med både skuespillere fra alle ti sæsoner og fans.

Selvom billetter til gallapremieren ikke vil være til salg for offentligheden, antyder TV 2, at nogle fans måske vil få en unik chance for at deltage i denne særlige aften. Gallapremieren, der finder sted den 26. februar, vil utvivlsomt blive et højdepunkt for både seriens følgere og dem, der har arbejdet med "Badehotellet" gennem årene.

Den sidste sæson af Badehotellet får premiere for offentligheden den 3. marts.