‘Gift ved første blik’-stjerne afslører store nyheder om kærligheden

Skrevet af Kamille Isaksen

09/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var ikke kun Sussi Nielsen, der var så heldig at få et kys eller to til Reality Awards.

Mest læste i dag

Under det stjernespækkede Reality Awards i K.B. Hallen, tonede diverse tv-personligheder frem for at fejre hinanden, og de ting som er sket i det forgangne år. 

Også ‘Gift ved første blik’-deltageren Martin Brodersen var til at finde blandt de fremmødte, og han formåede da også at fange mediernes søgelys, da han sad ved bord med skønne Sussi Nielsen, som han fik et kys eller to af. 

Men selvom Martin og Sussi havde en god aften, var det alligevel ikke hende, som endte med at løbe med hans interesse. 

Det afslører han over for HER&NU.

Til mediet fortalte Martin, at det hele startede meget uskyldigt ud med en lille dans, hvorefter temperaturen steg, og så blev der udvekslet kys. Ved første øje fald kunne Martin ikke se, hvem kvinden var, men hun fik hurtigt fortalt, at hun godt anede, hvem han var, og at han havde været i hendes kikkert hele aftenen. 

Selvom Martin ikke vil sige for meget om hans nye flammes identitet, så kan han afsløre, at hun er 10-13 år yngre end ham selv, og at hun ligeledes har en fortid i tv. 

Lige siden denne aften har Martin og den mystiske flirt været i kontakt dagligt, og han kan afsløre, at de snart skal på deres første date, og at det er noget, som han glæder sig meget til. 

Sidst men ikke mindst er der dog også gode nyheder til den nysgerrige læser, idet Martin sluttede af med at slå fast, at det nok skal komme ud, hvem hans nye flamme er, hvis alt går efter planen.