Gigantisk plade på kroppen skal forhindre italiensk mand i at blive smittet med coronavirus

Mand i Rom går rundt med gigantisk plade om maven for at undgår smitte. Foto: Screenshot

Man skal under ingen omstændigheder spøge med coronavirussen, men nogen mennesker går måske en anelse for langt i deres bestræbelser for at holde virussen væk fra kroppen.

En italiensk mand blev fanget på kamera og lagt på sociale medier, da han gik rundt på et marked i Rom med en gigantisk plade spændt rundt om kroppen.

Klippet blev fanget af en Instagram-bruger og herefter lagt op på det sociale medie. Et seletøj fastholder en stor plade, der sikrer ham ca. en meters afstand til alle andre, mens han shopper. Afstandspladen er herefter kombineret med en stang, som han bruger til at samle affald op fra gaden.

Manden der optager optrinnet spørger på Italiensk: "Hvad skal du bruge denne sikkerhedsafstand til?" hvortil manden svarer:

"Coronavirus," hvorefter manden, der optager klippet svarer: "Pragtfuldt."

Imens kan man høre en række andre italienere grine af mandens optrin. 

Højeste dødsrate i verden

Italien har store problemer med coronavirus og har lige nu den højeste dødsrate overhovedet. Det hænger selvfølgelig sammen med, at Italien generelt har en høj aldersammensætning, da de fleste, der omkommer af coronavirus er oppe i årene.

I et forsøg på at holde virussen i skak indtil sundhedssystemet igen kan følge med, har Italien valgt at holde landet i en lockdown.

Så selvom man umiddelbart synes, at manden overreagerer, så er der behov for handling for ikke at overbelaste et sundhedssystem, der i Italien kører på pumperne.

Sidste opdatering fra Italien tæller 15.113 smittede og 1.016 dødsfald.

Læs også

Bor du her? Se hvor de corona-smittede danskere befinder sig

 

 

 

 

 

Dagens Gossip