Gommen venter nervøst på sin brud - da døren går op, er alle målløse

Foto: Privat

Det var et syn, som de aldrig ville glemme.

Jennifer Darmon blev afhængig af en kørestol efter en bilulykke i 2008, fortæller ABC News.

To år tidligere havde hun forelsket sig i Mike Belawetz, som med vilje var kommet ofte i den bank, som Jennifer arbejdede i.

Læs også

Ville bare have 'sødt billede' med far: Nu væmmes hun over detalje

Men en road trip i 2008 ændrede alt for parret. Deres bil blev ramt frontalt af en modkørende bil, og Jennifer kunne ikke mærke sine ben.

Lægerne sagde, at hun aldrig ville komme til at gå igen. Jennifer var knust, men gjorde alligevel alt hvad hun kunne, for at ændre på sin situation. Tre gange om ugen kørte hun til genoptræning i sin handicap-bil og måtte udholde adskillige operationer. 

"Jeg sagde til Mike flere gange, at jeg ville forstå, hvis han ikke ville være sammen med mig. Jeg ville skåne ham fra det," siger Jennifer. 

Men Mike forlod hende ikke. Han blev ved hendes side igennem de gode og de dårlige øjeblikke. Og han endte også med at falde på knæ for Jennifer. 

"Når man forestiller sig sit drømmebryllup, så er det ikke at man rulle op til alteret. Man vil jo gerne bliver ført af sin far," fortæller Jennifer.

Jennifer skulle giftes med sin elskede Mike Belawetz og hun havde lavet et løfte til sig selv - hun VILLE gå ned af kirkegulvet. 

En løfte, som krævede årevis af træning. Hård træning. 

Men resultatet taler for sig selv - se en video herunder.

 

Læs også

Kæmpe overraskelse kort efter VM-triumfen: Det skal Nikolaj Jacobsen nu

 

 

Dagens Gossip