GRATIS: The Sims 4 bliver foræret væk til ALLE

Det ikoniske The Sims bliver foræret væk helt gratis. Det er det nyeste spil i udgaven, som man kan downloade gratis indtil den 28. maj.

Siden februar 2000 har børn og voksne haft mulighed for at skabe sig deres helt eget liv i computerspillet The Sims. Her kunne man bygge sit eget hus, skabe en karriere og en familie, og det blev lynhurtigt et af de mest populære spil blandt både drenge og piger.

Maxis der er udvikleren bag spillet, har sidenhen udgivet et væld af The Sims-spil, hvor de fleste af disse har været udvidelser, hvor man blandt andet kunne tage på ferie, få kæledyr og andre sjove ting.

Læs også

McDonalds løfter sløret for verdensnyhed: Sælges kun i Danmark

The Sims-serien udgav The Sims 4 tilbage i 2014, og rygterne meddeler også, at der arbejdes på et The Sims 4, som endnu ikke har en officiel udgivelsesdato. Man kunne dog godt begynde at tro, at de måske begynder at nærme sig, for nu får alle lov til at spille det seneste Sims-spil helt gratis.

Origin som er platformen der tilbyder spillet, har valgt at gøre det gratis for ALLE i en begrænset periode. Når du først du har hentet spillet, er det dog dit for altid, og du kan spille det lige så tosset, som du har lyst.

Sådan får du The Sims 4 gratis

Fra den 21. maj til og med den 28. maj har du mulighed for at downloade The Sims 4 gratis til din computer. Når der står gratis, så er det 100 % gratis, og du bliver ikke snydt af en tekst skrevet med småt.

Vil du hente spillet, kræver det, at du går ind på hjemmesiden Origin.com. Origin er udbyderen der tilbyder spillet (Ligesom Steam og Uplay), og det er dem, der tilbyder dig at downloade spillet uden omkostninger.

Du skal oprette en bruger hos Origin, før du kan få lov til at downloade spillet, men det koster altså ikke noget at have en bruger, og det vil det aldrig gøre.

Se traileren til The Sims 4 herunder

 

Når du går ind på Origins hjemmeside, bør The Sims 4-spillet være på forsiden, hvor du har mulighed for at trykke på ‘Få det gratis’. Derefter skal du blot logge ind med din allerede eksisterende eller nye bruger, og så vil du kunne gå i gang med at downloade spillet.

Når dit download er fuldført, skal du blot installere det, og så kan du går direkte i gang med at spille. Hvad enten du vælger at bygge huse, skabe en karriere eller drukner simmere i poolen (Det har alle gjort), det er helt op til dig. Når først du har downloadet og installeret det inden den 28. maj, så vil du få det gratis.

1. Gå ind på Origin.com

2. Opret konto / Log ind

3. Download The Sims 4 inden d. 28. maj

4. Installer og spil

Hvis du købte The Sims 4 på Origin, ville det koste dig 349 kroner, men det kan dog købes på flere forskellige danske webshops til omkring 170 kroner. Det er værd at vide, hvis du ikke når at downloade spillet inden den 28. maj.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip