Guldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

Pressefoto

Der er indtil videre blevet sendt intet mindre end 31 sæsoner af reportageprogrammet, 'De Unge Mødre'. Vi har i den anledning taget et kig på 10 af de sjoveste citater, der har været i programmet.

Siden 2005 har der været sendt 'De unge mødre'. Nu går programmet ind i det 16 år og sin 31. sæson. Gennem tiden har der været mange mødre med i programmet, og vi har forsøgt at finde ud af, hvilke citater der har været blandt de allerbedste.

De er er blevet sendt langt over 500 afsnit af den populære reportageserie, som har bragt masser af underholdning til de danske hjem.

Herunder kan du se vores bud på de 10 bedste citater fra 'De unge mødre'

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

1. Malou Stellas mor til Malou Stella: "Du skal tage dine p-piller. Jeg ved, du skal til havnefest".

2. Den gravide June: "Nu må den også godt snart komme ud. Jeg kan jo ikke engang gå til banko mere."

3. Camilla fra Aalborg på en togtur til København, hvor hun bliver spurgt, om hun glæder sig til at se Folketinget: "Det ved jeg ikke rigtig, sådan et har vi da også i Aalborg."

4. Christina fra Amager: - "Det ik' rigtigt, at Lucas ikke får sine grøntsager. Vi får da pomfritter."

5. June : "At få et barn, det er ligesom at få en hundehvalp."

6. Christina fra Randers: "Det er jo ikke vores skyld, at jeg er blevet gravid igen. Der har bare været så mange problemer med kommunen, at jeg har glemt at tage mine p-piller."

7. Malou Stella, der forklarer, hvorfor hun blev gravid: "Lægen syntes, at jeg var for ung til p-piller (13-14 år på daværende tidspunkt), og kondomer kan man jo ikke stole på, så jeg blev gravid, efter jeg havde mødt ham gennem Arto."

8. Sabrina: "Oliver har købt en sparkedragt til den lille, det betyder jo også, at man er klar til at blive far - ellers køber man jo ikke en dragt."

9. June: - "Vi har da overvejet, at jeg skulle stoppe med at ryge, men nu har jeg jo røget hele graviditeten, så jeg har jo allerede skadet barnet."

10. Malene til scanning:- "Jamen er du sikker på det er en pige?" Jordemoderen: "Ja, du kan meget tydeligt se skamlæberne der." En tvivlende Malene: "Jamen hvordan kan du så vide, det er en pige?"

Læs også

Geggo i stor sorg efter dødsfald: 'Du var der altid for mig'