Gustav Salinas afslører familieforøgelse

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Den 32-årige Gustav Salinas, der blev kendt for sin deltagelse i 'Dagens Mand', har udvidet familien.

Gustav Salinas og kæresten Niels har taget et stort skridt i deres parforhold. De er nemlig blevet forældre.

Læs også

Chips solgt i butikker over hele landet tilbagekaldes: Spis dem ikke

Ganske vist er der dog ikke tale om et barn, men derimod en lille hundehvalp.

Den lille hundehvalp, som er en engelsk bulldog, er et familiemedlem, som både Gustav og Niels har set frem til at byde velkommen til familien.

Det er den 32-årige realitystjerne selv, der i et opslag på det sociale medie Instagram har afsløret, at de har udvidet familien.

I det selvsamme opslag skriver han, at det nye familiemedlem har fået navnet Bella.

"Byd vores dejlige og smukke prinsesse, Bella, velkommen," skriver Gustav, hvorefter han fortæller, at de har set frem til at få hende hjem:

"Så er hele familien endelig samlet. Hold nu op, hvor har vi glædet os til at få hende hjem. Vi kan allerede mærke, at Bella har en kæmpe personlighed. Hun ved hvad hun vil have, hun er bestemt, men også charmerende og hun elsker luksus (det var hurtigt) og hun har allerede vænnet sig til havudsigt."

Foto: Instagram

Derudover skriver han også, at de er rigtig glade for at Bella er blevet en del af deres lille familie, da de begge to har drømt om at få en hund i mange år.

I et andet opslag afslører Gustav Salinas, at det bestemt ikke er let at være blevet far til en lille hundehvalp – i hvert fald er det noget, der koster på søvnen.

Læs også

'Løve' i stor lykke: "Livet har fået et nyt formål"

"Undskyld, at jeg kun lod dig sove 2 timer i nat. Og undskyld, at det første, jeg gjorde var at skide op af Ægget. Men det var der, hvor jeg følte mig mest tryg. Jeg er jo en lille diva," skriver han, hvilket naturligvis skal ligne at være skrevet af Bella.

 

Dagens Gossip