Gwyneth Paltrow giver fræk gave til Kim Kardashian: 'Jeg har aldrig været så spændt'

Foto: Instagram

Skuespillerinde Gwyneth Paltrow har overrasket Kim Kardashian, der for nylig er blevet single, men en fræk gave.

Gwyneth Paltrow er ikke blot en succesfuld skuespillerinde. Hun er også grundlægger af brandet og virksomheden Goop.

Læs også

Indbrud og dødstrusler: Kendall Jenner har fået nok

Den 40-årige Kim Kardashian har på sin Instagram afsløret, at Goop-grundlægger Gwyneth Paltrow har sendt hende en helt særlig gave. Denne gave kan vise sig at lande på et tørt sted. Det skriver SE og HØR

På Instagram har 'Keeping Up With the Kardashians'-stjernen delt en video, hvori hun fremviser en spændende (og anderledes) gave, som hun har fået tilsendt af den Oscar-vindende skuespillerinde.  

Vurderet ud fra videoen, der er blevet delt på det sociale medie, er der tale om en vaskeægte singlepakke. Hun har nemlig modtaget en gaveæske med navnet 'Kim's Box of Tricks'. Inde i denne æske er der et hav af lækkerier fra Paltrows livsstilsbrand. 

Kim Kardashian, der for ganske nylig blev skilt fra rapperen Kanye West, har modtaget både en vibrator, to flasker glidecreme, der med navnen 'Love' og 'The Sex Gel'. Dertil er der også blevet vedlagt ét af de famøse Goop-lys, der denne gang har fået navnet 'This Smells Like Kim's Orgasm'.

Foto: Instagram

Derudover har Gwyneth også medsendt en stor buket blomster, som den verdenskendte stjerne også har modtaget. Skulle der herske tvivl om dette, giver Kim Kardashian udtryk for, at hun er blevet rigtig glad for gaven. 

"Jeg har ærlig talt aldrig været så spændt... på lyset. Tak, Gwyneth. Jeg elsker dig. Tak Goop," fortæller hun i videoen, som Kim Kardashian har delt på Instagram. 

Lys med duft af vagina

Gwyneth Paltrow formåede sidste år at sætte godt gang i omtalen af hendes brand Goop. Det gjorde hun, da hun lancerede et duftlys med navnet 'This smells like my vagina' - eller 'Det her dufter som vagina' på dansk. 

Ønsker man at få fingrene i et sådant duftlys, skal man klikke sig ind på Goops hjemmeside, hvor det koster mere end 500 kr. Efter lanceringen sidste år blev det udsolgt på ganske kort tid. 

"Det her lys startede som en joke mellem parfumør Douglas Little og GP (Gwyneth Paltrow, red.) - de arbejdede på en duft, og så udbrød hun: "Uhhh... det her dufter som en vagina" - men det udviklede sig til en sjov, pragtfuld, sexet og smuk, uventet duft," står der i beskrivelsen af lyset.

Læs også

Sarah Grünewald åbner op: 'Det tog virkelig røven på mig"

Denne gang har de udviklet et lys, der har fået titlen 'This Smells Like Kim's Orgasm'. Det store spørgsmål er dog, om det er et lys, der rent faktisk dufter af realitystjernens orgasme. 

 

Dagens Gossip