Han forlod ‘Løvens Hule’ efter 8 år: Nu svarer Jesper Buch på spørgsmålet alle har ventet på

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

20/03/2024
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Efter 8 år valgte Jesper Buch at sige stop, hvilket har efterladt flere danskere med det samme spørgsmål.

Dagens topnyheder

Efter otte år og utallige timer foran kameraet valgte Jesper Buch at tage et skridt tilbage fra rampelyset i "Løvens Hule", et skridt, der har efterladt mange fans og følgere overraskede. 

Denne beslutning markerede enden på en æra for Jesper Buch, som har været en af de bærende kræfter bag programmet, kendt for sin skarpe forretningsforståelse og evne til at spotte potentiale i de mange iværksætterdrømme, der er blevet præsenteret gennem årene.

Det skriver HER&NU.

På en aften, hvor stjernerne lyste klart over premieren på "Ghostbusters" i Big Bio, Nordhavn, delte Jesper Buch sine tanker og refleksioner over beslutningen om at forlade showet. "Jeg savner det faktisk ikke," indrømmede han med en ro, der kun kommer fra en mand, der er sikker i sin beslutning.

 Han understregede, at mens han har været stolt af at opbygge brandet i Danmark, og særligt stolt over, at programmet nu bruges som undervisningsmateriale på videregående uddannelser, så var tiden inde til at prøve noget nyt.

Interessant nok har Jesper Buch endnu ikke set den nye sæson af "Løvens Hule" eller mødt de nye ansigter, der er trådt ind for at fylde det tomrum, han har efterladt. Hans dage er nu fyldt med andre aktiviteter - paddle, familietid, rejser - alt det, der var sat på pause, mens tv-optagelserne fyldte kalenderen.

Men selvom Jesper Buch nyder sin nyfundne frihed, lader det til, at han ikke er helt klar til at sige farvel til tv-verdenen for altid. Med et kryptisk "måske" antyder han, at der kunne være nye projekter på horisonten. Hvad disse projekter kunne indebære, er endnu uvist, men det er tydeligt, at Jesper Buchs eventyr langt fra er forbi.