Han storhittede med Harry Potter-filmene, nu er det Pippi Langstrømpes tur

Foto: Sf/NTB/Ritzau Scanpix

En ny storfilm er på vej. Det er Astrid Lindgren Company, der sammen med Heyday Films og Studiocanal er gået i gang med at planlægge en ny Pippi Langstrømpe-film.

Store nyheder er på vej, efter et helt nye samarbejde mellem Heyday Films, Astrid Lindgren Company og Studiocanal afslører, at de samarbejdet er i de tidlige stadier af en Pippi Langstrømpe-film. Det skriver Studiocanal i en pressemeddelelse.

Producenten bag filmen er David Heyman, der er kendt for sit arbejde med Harry Potter-filmene.

"Jeg ser frem til at samarbejde med Thomas Gustafsson, Olle Nyman og de andre hos Astrid Lindgren Company," fortæller han til Studiocanal.

Nils Nyman, barnebarn og administrerende direktør for firmaet Astrid Lindgren, fortæller ligeledes til Studiocanal, at han ser frem til samarbejdet mellem Heyday Films, Astrid Lindgren og Studiocanal.

"David Heyman har et imponerende CV. Han forstår at lave film ud af store litterære værker. Sammen med Studiocanal er vi sikre på, at vi har fundet de rigtige mennesker, der forstår og sætter pris på den fulde værdi af Pippi Langstrømpe, og som kan fange både legen og alvorligheden i bøgerne. Jeg ser meget frem til dette samarbejde."

Læs også

Kvindes fantastisk tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

Tidligere har Heyday Films og Studiocanal samarbejdet om at lave de to Paddington-film, som begge er udgivet med store roser fra anmelderne. 

De gamle svenske film om Pippi Langstrømpe har tidligere henrykket en mange børn og voksne. Derfor er det en stor skare af forventningsfulde fans, der ser frem til en indspilning af en af Astrid Lindgrens største skatte. 

Alle kender Pippi Langstrømpe

Hvis du ikke kender til Pippi Langstrømpe, så er det på tide at stifte bekendtskab med hende. Hendes fulde navn er Pippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynta Efraimsdotter Långstrump, og med sit røde hår, sine fregner og fletninger, er hendes udseende ikonisk. 

Første gang Pippe dukkede op var i en bog af samme titel fra 1945. Her flytter hun ind i Villa Villekulla i en mindre svensk by sammen med sin abe hr. Nilsson og hesten Lille Gubben.

På trods af, at de tre bøger: 'Pippi Langstrømpe', 'Pippi Langstrømpe går om bord' og 'Pippi Langstrømpe i Sydhavet' blev skrevet tilbage i 1940'erene, er de til stadighed nogle af de mest læste og berømte børnebøger. Derfor er der mange, der nu glæder sig til at høre de magiske ord i en ny spillefilm:  “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!"

Læs også

De originale skuespillere vender tilbage i nye Harry Potter-film

 

 

Dagens Gossip