Heidi Klum smider tøjet: Overlader næsten intet til fantasien

Foto: Shutterstock

Heidi Klum har flere gange vist, at hun ikke er bleg for at vise hud. Og nu har hun igen valgt at forkæle sine følgere på de sociale medier.

Heidi Klum er en af de mest succesfulde modeller på verdensplan. Blandt andet kan hun bryste sig af, at hun i en periode på 13 år har været en såkaldt Victoria's Secret Angel.

Læs også

Tre burgere fra McDonalds endte med at koste 'uheldig' mand 13.500 kroner

I og med, at hun har en fortid, hvor hun har arbejdet som model for et af verdens mest velkendte lingeribrands, skal der ingen tvivl herske om, at hun ikke er bleg for at vise hud.

Det er dog ikke blot i forbindelse med hendes rolle som model, at den i dag 49-årige Heidi Klum har vist, at hun ikke ser problemer i at dele ud af sin smukke krop.

Flere gange har hun nemlig delt billeder på de sociale medier, hvor det ikke er meget, der bliver overladt til fantasien – og netop dette har hun gjort igen.

Foto: Instagram

For nylig har hun nemlig delt et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun står med ryggen til. Det eneste, hun har på, er en bikiniunderdel, hvorfor det ikke er meget, hun har valgt at overlade til fantasien.

Derimod viser hun med al tydelighed, at hun kan bryste sig af at have en nydelig krop – især taget i betragtning af, at hun om mindre end et år fylder 50 år.

Billedet med den hvide bikiniunderdel, er dog ikke det eneste, der er blevet delt på Heidi Klums profil på Instagram på det seneste.

Hun har nemlig også delt en video, hvori hun sidder på en solvogn. Her er hun iført en farverig bikini, mens hun laver en form for udstrækning.

Læs også

Midt i udsendelsen: Tv-vært ramt af flyvende hotdog

Videoen ser ud til at være optaget med en smartphone, der er placeret nederst på hendes solvogn, mens hun selv sidder med spredte ben. Derfor er det ikke meget, som Heidi Klum har valgt at holde for sig selv.

Foto: Instagram

 

Dagens Gossip