Helt særlig detalje vækker undren: Thomas Blachman gør det ikke som den eneste i X Factor

Skrevet af Kamille Isaksen

11 uger siden

|

05/03/2024
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Hans to meddommere gør flittigt brug af det, men Thomas Blachman vil ikke følge i deres fodspor.

Dagens topnyheder

Årets udgave af "X Factor" er allerede i fuld gang, og som altid er der masser af drama og spænding både foran og bag kameraet. I centrum af dette års dynamik finder vi den ikoniske dommertrio: Simon Kvamm, Oh Land, og ikke mindst Thomas Blachman. 

Selvom de fleste godt er klar over, at de tre dommere er gået ind til opgaven med tre forskellige fremgangsmåder, så er der alligevel en sjov detalje, som falder i øjnene. 

Det skriver B.T.

Thomas Blachman, kendt for sin skarpe tunge og unikke perspektiv på musik, har altid skilt sig ud i dommerpanelet, men især i år er der en ting, som har fanget seernes opmærksomhed.

Til forskel fra Simon Kvamm og Oh Land, der nærmest dagligt deler indhold med og om deres deltagere, er der intet at finde på Blachmans sociale medieprofiler. 

Et møde med Blachman afslører hans afslappede attitude til hele situationen. Da han bliver konfronteret med hans manglende aktivitet på sociale medier, svarer han med et grin, "Nej. Det har jeg sgu ikke engang tænkt over."

Blachmans forhold til teknologi er en tidslomme i sig selv. Han nævner, halvt i spøg, hvordan "man ikke gjorde det i 80'erne" og mindes sin første mobiltelefon fra midten af 90'erne – langt fra nutidens smartphone-æra. Hans tilgang er klar: "Jeg har ikke brug for at sidde der og sige 'kom nu'. Det skal jeg sgu ikke."

Indtil videre er det da også gået godt for den anerkendte dommer, som nu er den eneste i dommerpanelet, der har alle sine tre deltagere med videre i konkurrencen.

I ugens første liveshow var det Simon Kvamms unge deltager Victor, der måtte sige farvel, og sidste fredag var det Oh Lands’ deltager Nicolaj Lindby, som forlod konkurrencen.