Her er vinderen af dette års X Factor

Foto: Aldo Navoni / Ritzau Scanpix

Det bliver noget af en overraskelse, der går hen og vinder X Factor, hvis bookmakerne har ret i deres forudsigelse.

Vi har først lige fundet ud af, hvilke ni deltagere der skal stille op for deres respektive dommere i til dette års X Factor Live-shows, men allerede inden de har sunget deres første sang, er bookmakerne klar til at kåre vinderne.

Hos Danske Spil har de tradition for at sætte odds på, hvem der vinder X Factor og naturligvis også hvem der ryger ud den kommende fredag, og det vil nok forbavse de fleste, når man ser, hvem der er favorit til at vinde.

Læs også

X Factor: Det skal deltagerne synge i første live show

Det er nemlig to personer, der blev skoddet af Thomas Blachman under 5 chair challenge. Nemlig Magnus og Aksel.

De to fik dog en ekstra chance for at blive samlet op som en gruppe, og det valgte Ankerstjerne altså at gøre. Derfor har de chancen for at vinde X Factor, og hvis man kigger på oddsene hos Danske Spil, så er de favoritter til at gøre det.

Odds 3.50 giver det nemlig inden årets første live show på, at Magnus og Aksel vinder programmet. Det samme odds kan man også få på Alma.

Ingen chancen til Kali

Vender man tabellen på hovedet, så er der en person, som bookmakeren har meget svært ved at se gå hele vejen. Det er rapperen Kali, der optræder med sin helt egen musik.

Det kommer han også til på fredag, og det kan meget vel være derfor, at Danske Spil giver hele odds 20.00 på, at han vinder X Factor.

Smokey Eyes er der heller ikke meget tillid til, da Danske Spil giver pengene 16 gange igen på dem, mens Nicklas heller ikke skal begynde at drømme om guld og grønne skove. Han giver nemlig 13.00 gange igen, hvis han vinder programmet.

En der ligger lige midt imellem det hele er Emil. Det var en stor overraskelse, at han gik videre. Han var udmærket klar over, at det mest var på grund af sin krop og ikke sin stemme, at han gik videre, men vil danskerne acceptere det?

Det finder vi ud af på fredag klokken 20.00, når der sendes X Factor på Tv2.

Læs også

Ægtepar gik tidligt i seng: Pludselig bankede det på til soveværelset

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip