Hoppede du i med begge ben? – Se de bedste aprilsnarre fra hele verden

Der har været mange sjove aprilsnarre fra hele verden i dag, hvor både McDonalds og Tinder har været på spil. Vi har samlet nogle af de allersjoveste lige her.

Man er nødt til at dobbelttjekke hver eneste artikel man læser i dag. For det kan være, at det er en aprilsnar. Den 1. april er dagen, hvor stort set alle medier og virksomheder forsøger at få læserne til at hoppe i med en ene skøre historie efter den anden.

Nogle historier er dog så geniale, at det ikke er alle der hopper på dem, og så kommer man helt i tvivl om, hvorvidt det faktisk er en aprilsnar eller ej. Vi har taget en tur rundt på nettet, hvor vi har fundet de bedste aprilsnarre fra både Danmark og udlandet, hvor de også følger den sjove tradition, hvor man forsøger at tage fusen på læserne.

Byskilt med Tour De France 

I Vejle forsøgte de at snyde beboerne med dette nye byskilt. Foto: Vejle Kommune

Hvis vi starter i Danmark, så var Vejle Kommune ude med en aprilsnar, som vejlenserne havde svært ved at gennemskue. Er det en joke, eller vil Vejle til at hylde, at man endelig har fået Tour De France til landet, hvor byen er vært for starten på 3. etape.

Læs også

Skørt: Spil Snake i Google Maps

Vejle Kommune delte sendte nemlig pressemeddelelser ud, og delte samtidig på deres Facebook, at man som hyldest til Tour De France, ville ændre byskiltene, så der var et flot cykelhjul i stedet for e’et i Vejle. Glimrende ide, som dog viste sig at være en aprilsnar.

Nu skal Ghita Nørby være radiovært

Hele Danmark har efterhånden hørt om det kaotiske interview mellem Radio24Syv og Ghita Nørby. Derfor tænkte Ekstra Bladet, at de ville muntre sig på bekostning af netop denne sag. De lavede derfor en artikel, hvor de fortæller, at Ghita Nørby skal være radiovært.

Det skulle hun sammen med Malene Schwarts på P1, hvor de sammen skulle lave programmet ’Danske Divaer’.

Hvad siger du til en McPickle?

I Australien fik McDonalds i den grad meget omtale, da de pludselig lancerede den helt nye burger, ’McPickle’. Billedet lagde op på deres Instagram-profil, og burgeren er en stor en af slagsen, der mest af alt minder om en Big Mac, men hvor kødet er erstattet af Pickles.

Den består således af brød, ketchup, ost og en enormt stor mængde Pickles. Burgeren var naturligvis en aprilsnar, men flere folk var efterfølgende skuffede.

”Jeg vil bestille 1.000,” skriver en person til billedet, mens en anden fortæller, at burgeren må være designet specifikt til ham.

Nu kan dit kæledyr styre TV’et

Hos virksomheden Roku ville de gerne gøre det lettere for dit kæledyr at tage kontrol over tv’et, så de udviklede en fjernbetjent, hvor der i bunden var knapper, der symboliserede en pote. Dermed skulle det være lettere for både hunden og katten at skifte kanal, hvis de gerne ville se noget andet.

Derudover var der integreret muligheden for, at hunden kunne ’gø-for-at-tænde’ ligesom hunden også kunne ’gø-for-at-mute’.

 

Astronaut laver bøvser om til danskvand

Den verdenskendte Astronaut Scott Kelly var også med på legen med første april. Han skabte derfor en enhed, der kunne lave bøvser om til kulsyre. Produktet valgte han at kalde SodaStreamME, og i videoen her, viser han hvordan, at kaj for blot 150 kroner, kan lave danskvand ved at bøvse.

 

Tinder indfører højdekrav

En af de absolut sjoveste aprilsnarre der vandt vej til nettet i dag, stod datingappen Tinder bag. I en video på Twitter fortalte de nu, at man indførte højdeverifikation. Det betød, at man skulle indtaste sin høje i telefonen, og det skulle altså være den rette.

Dermed ville ens høje stå på ens profil under ens alder og arbejde. Videoen viste også, at hvis man taster den forkerte høje, så vil man få en advarsel af Tinder, som ville bede en om at skrive den rette højde.

Tinder lagde dog denne aprilsnar op i fredags den 29. marts. Det har dog vist sig at være en aprilsnar.

Ansigtscreme med sperm – Skal mere end bare sluges

Datingsiden, Sugardaters.com har også været med på moden med en aprilsnar, hvor de har skabt en sædbaseret ansigtscreme. Sugardaters fortæller blandt andet om cremen, at den er leveret af donere, der følger en special diet fyldt med ananas, hvilket gør duften lagt mere behagelig.

Derudover fortæller de, at cremen kan virke som et antidepressionsmiddel, da det indeholder Prolaktin, som har vist sig at kunne hjælpe få humøret. Cremen er organisk og miljøvenlig, og den kommer med sloganet ”Du kan gøre meget mere, end blot at sluge det,”

Cremen står til at blive solgt for €45 euro, men når man klikker på ’bestil’ så bliver han henvist til forsiden af Sugardaters, hvor der i URL’en står Aprils Nar.

 

Læs også

Penis sad fast: Politiet anholder 40-årig mand for at dyrke sex med kat i badet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip