Hun er landets mest tatoverede kvinde: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

Foto: Privat

Hun kan bryste sig af at være den mest tatoverede kvinde i hele Storbritannien. Nu løfter hun sløret for, hvordan hun så ud, inden hun blev dækket af blæk.

Becky Holt, der ofte bliver beskrevet som 'Storbritanniens mest tatoverede kvinde', har delt en række billeder på Instagram, der viser, hvordan hun så ud, inden hun blev tatoveret. Det skriver Daily Star.

Den 33-årige kvinde, der er mor til en, kommer fra Cheshire i England. Hun skabte stor berømmelse for sig selv på de sociale medier, da hun afslørede, at hun havde brugt hele 305.000 kroner på at dække 95% af sin krop med tatoveringer.

Læs også

Afslører særligt trick: Sådan fjerner du nemt kalk i toilettet for 30 kroner

"Jeg kan ikke tro, at det er mig. Absolut nostalgi-modeldage," skrev hun som tekst til de billeder, hun har delt af sig selv.

"Ingen operation. Næsten ingen tatoveringer. Dengang eller nu, det er det store spørgsmål?"

Becky har delt en række billeder med sine mere 63.000 følgere på Instagram, hvor man kan se, hvordan hun så ud, inden hun fik en masse tatovering og fik udført diverse former for plastikkirurgi.

Foto: Instagram

Der er sket meget, siden de delte billeder blev taget, og i dag er hun så dækket af tatoveringer, at hun kendes hænder og fodsåler ikke er fyldt med blæk.

Becky har tidligere afsløret, at hun blev vild med tatoveringer i en alder af 15 år. Siden da har mange tatovører sat sit præg på det kunstværk, som hun har på sin krop. Og de har fået lov til at tatovører hende på alt fra panden til hendes kønsorganer.

Det er dog ikke blot via tatoveringer, at Becky har lavet om på sit udseende. Hun har nemlig også været under kniven flere gange, og har fået udført flere kosmetiske indgreb.

Blandt andet har hun fået lavet en brystforstørrende operation, da hun ønskede at forbedre sine kurver. Det var hendes første operation, som hun fik udført i en alder af 20 år.

Foto: Instagram

Siden da har hun været under kniven flere gange, og har tilmed fået forstørret sine bryster ad flere omgange. Ydermere har hun også fået udført en næseoperation.

Becky har desuden ingen planer om at gå tilbage til sit naturlige udseende. Hun har nemlig tidligere fortalt sine følgere på Instagram, at hun 'virkelig elsker' sine tatoveringer.

Da hun blev spurgt, om hun nogensinde ville overveje at få fjernet sine tatoveringer med laser, sagde hun, at hun ikke ville overveje det.

Læs også

Kvinde deler genialt pasta-trick: Sådan kan du koge din pasta på 1 minut

 

 

Dagens Gossip