'Huset' har været enormt hit: Nu melder DR ud om ny sæson

21/10/2023 14:38

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
'Huset' har været en af de mest populære serie for DR i nyere tid. Nu melder de ud om endnu en sæson.

Mest læste i dag

Rigtig mange danskere har troligt fulgt med fra start til slut i første sæson af 'Huset', som har gået sin sejrsgang på DR1 og DRTV.

Seertallene viser sit klare billede af, at det har været en meget populær serie. Det første afsnit blev set af mere end 1,3 millioner, mens der i gennemsnit har været lidt over en million danskere, der har set med hver uge.

Hos DR er man naturligvis også glade for, at der er så mange, der har fulgt med. Og på grund af den store succes, har man hos DR også observeret, at seerne gerne vil have mere af den barske og til tider dystre serie.

Det spørgsmål som mange nu sidder med er, om der faktisk kommer til at være endnu en sæson af den populære serie.

Selvom det har været et stort hit for DR, er der endnu ingen garanti for, at det bliver aktuelt. Omvendt er det heller ikke blevet afvist, at der kan være en ny sæson på vej af 'Huset'.

"Det gungrende svar er 'måske'. Vi kigger på det. Vi laver det, hvis vi tror, det bliver lige så godt," siger DR's fiktions- og udviklingschef Henriette Marienlund til Ekstra Bladet.

Henriette Marienlund var ikke meget for at sige mere om, hvorvidt DR har indledt dialogen om en ny sæson. Og skulle det være tilfældet, har hun heller ikke ønske at fortælle mere om en potentiel handling.

Hun anerkender dog det faktum, at der er stor efterspørgsel på en sæson 2. Om det er nok til, at den bliver sat i produktion, må tiden vise.

"Vi kan jo se, der nærmest er et folkekrav om en toer. Det har vi noteret os. Men vi gør det i det rigtige tempo," lyder det fra hende.