Husker du 'Malcolm in the Middle'?: Barnestjernens karriere har taget en vild drejning

Foto: Shutterstock.com

Den nu 37-årige stjerne Frankie Muniz' karriere har taget en vild drejning.

I sin barndom var han med i flere film og tv-serier. De fleste kender ham dog fra tv-serien ‘Malcolm in the Middle’ eller fra filmen ‘Agent Cody Banks’.

Den dag i dag er det dog ikke Hollywood, der har hans interesse. Derimod har han valgt at tage hul på en anden del af sit liv, der har budt på et vildt karriereskifte.

Læs også

Ekspert afslører hemmeligt trick: Sådan tørrer du tøj på ingen tid uden tørretumbler

Frankie Muniz, der i dag er 37 år gammel, har nemlig valgt at kaste sig ud i at forfølge en drøm, der har fulgt ham hele livet – og på denne måde også vise sin søn, at det faktisk er muligt at genopfinde sig selv.

Helt konkret har han et ønske om at blive NASCAR-stjerne, og hans kamp mod toppen bliver til en dokumentar, lyder det fra flere medier, herunder The Sun og Hollywood Reporter.

Den nye dokumentar har endnu ikke fået en fast titel eller en premieredato, men det er dog kommet frem, at den har fået arbejdstitlen ‘Frankie in the Fastlane’.

“Lige siden min barndom har det været min drøm at jagte en karriere som racerkører i NASCAR,” lyder det fra Frankie Muniz ifølge det britiske medie The Sun.

“Jeg ser frem til ikke bare at vise mine evner på banen, og hvor seriøst jeg arbejder på at fremme min karriere, men også at vise min søn og familie, hvordan det er at jagte sine drømme og genopfinde sig selv.”

Læs også

Husker du sol-babyen fra Teletubbies? Sådan ser hun ud i dag

 

 

Dagens Gossip