I kølvandet på VM-triumfen: Nu kommer Pytlick med en indrømmelse

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Nu kommer Pytlick med indrømmelse i kølvandet på VM-triumfen.

Man skal ikke spole tiden ret meget tilbage, før danskerne satte franskmændene til vægs i VM-finalen. 

Og selvom der var noget mere spænding i finalen, så skød Danmark sig for alvor ind i håndboldhistorien, der som det eneste hold har vundet VM tre gange i træk. 

Og i kølvandet på VM-triumfen, så kommer Jan Pytlick med en indrømmelse om hans søn Simon Pytlick, der i den grad må siges, at have været på alle danskernes læber den seneste tid. 

For den 22-årige Simon Pytlick spillede i år sit første og helt sikkert ikke sidste VM. Og man må sige, at hans præstation var til den helt store guldmedalje. 

Det blev i alt til intet mindre end 9 mål for Simon Pytlick i søndagens kamp mod Frankrig.

Noget der vidste heller ikke er gået nogens næse forbi er, at Simon Pytlick er søn af håndbold-mogulen Jan Pytlick. 

Jan Pytlick var landstræner for det danske håndboldlandshold fra 1998-2006 og igen fra 2007-2014. Lige nu er landstræner for Saudi Arabiens landshold, så man må sige, at han kan sit kram. 

For til B.T. fortæller den stolte far, at han er stolt af sin søn, og at Simon Pytlick selv har fortalt ham, det var nemt at komme ind som ny på holdet. 

Jan Pytlick afslører nu også, at han er overrasket over sønnen niveau. 

"De her unge mennesker kommer ind på et hold, der fungerer, og det er skarpt sat op. Det er forholdsvist nemt at gå ind i de rammer. Selvfølgelig skal man præstere, men fundamentet er tydeligt og klart. Det gør det nemmere. Men jeg havde ikke regnet med, at han ville brænde sådan et mesterskab af," siger Jan Pytlick til B.T. 

Herrelandsholdet blev igår fejret af danskerne, efterfulgt af en våd nat på den fornemme natklub Arch centralt i København. 

Læs også

Kæmpe overraskelse kort efter VM-triumfen: Det skal Nikolaj Jacobsen nu

 

 

Dagens Gossip