I næste måned kan du ikke længere se Netflix på disse TV

Foto: Netflix

Fra den 1. december vil det ikke længere være muligt at se de nyeste film og serier på dit tv, hvis du har et ældre et af slagsen. Det skriver Netflix nemlig på deres hjemmeside.

Hvis du har været vant til at benytte dig af dit fjernsyn, for at se dine yndlingsfilm eller serier på Netflix, så kan det snart være forbi.

Netflix har nemlig sendt en besked ud, hvor de fortæller, at det snart er slut med at streame indhold fra Netflix på flere af deres enheder.

Det vil allerede være pr. 1. december, at det ikke længere er muligt at se indhold fra streamingtjeneste, hvis man har set Samsung-tv. Et ældre et af slagsen vel og mærke.

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

For selvom man har et smart-tv, så er det ikke ensbetydende med, at man kan fortsætte med at se Netflix. Netflix skriver nemlig, at det er flere af de ældre Samsung-modeller, der har smart-tv funktionen, som ikke længere vil kunne vise tjenesten.

Ifølge Netflix skyldes det nogle teknologiske udfordringer, som disse fjernsyn ikke længere kan håndtere.

“På grund af tekniske begrænsninger understøttes Netflix ikke længere på nogle enheder. Det begynder 1. december 2019. Nogle ældre Samsung-smart-tv'er er påvirket af denne ændring,” fortæller Netflix i deres besked.

Sådan kan du alligevel se Netflix på dit tv

Selvom tv’et ikke længere vil kunne vise Netflix via den app, der er i dit smart-tv, så vil det fortsat være muligt at se Netflix, hvis du har en eller flere enheder.

Det kan eksempelvis være en Chrome Cast eller Apple TV, som du har tilsluttet dit tv, eller det kan sågar være din Playstation.

Hvis du har en enhed, hvor Netflix virker på, så vil du også kunne benytte dit tv til at vise Netflix, så længe du bare har denne enhed tilsluttet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har en enhed, der kan afspille Netflix på dit tv, så kan du tjekke det via dette link fra Netflix.

Se om du kan se Netflix på dit tv her

Netflix skriver desværre ikke hvilke tv fra Samsung, der er tale om, men pr. 1. december vil du finde ud af, om dit Samsung-tv bliver ramt af ændringen.

Læs også

Nytårsforsæt: Sådan kan du spare 14.000 kroner op i år uden den store indsats

 

 

Dagens Gossip