Internettet går amok over dette billede: Hvad er der galt med pigens ben?

Foto: Facebook

Internettet er gået amok over dette forholdsvis uskyldige billede af en ung pige, der står i en park. Kan du se, hvorfor det er blevet så populært?

Det lader til, at der hvert år skal dukke et mysterie op på internettet, som deler folk. Du vil helt sikkert stadig kunne huske den mystiske kjole i 2015, hvor den ene del var sikker på, at kjolen var hvid, mens den anden halvdel var sikker på, at kjolen var blå.

Nu er der så dukket et nyt mysterium op. Det er er et billede af en lille pige, der står i en park, hvor hun er iført en kjole, et halstørklæde og et kært hårspænde.

Læs også

Internettets mest omtalte kjole vil drive dig til vanvid - hvilke farver ser du?

Det er dog intet af dette, der har fået folk til at gå fuldstændig amok over billedet. Det er i stedet, hvis du kigger lidt længere syd på billedet på pigens utroligt tynde ben.

Der er dog intet galt med pigen, og hun er ikke unaturligt tynd. Det ligner det bare, og det er årsagen til, at billedet er delt mere end 230.000 gange, og har mere end 46.000 reaktioner.

Kan du se, hvorfor folk går amok over billedet?

Foto: Facebook

Inden vi afslører for meget, vil vi lige lade dig kigge en ekstra gang på billedet. Hvis ikke det lykkes dig at finde det, så kig herunder vores spoiler, hvor du får svaret.

SPOILER

Hvis du tager et ekstra godt kig ved pigens hænder, vil du kunne se, at hun holder en plastikpose i hånden. Denne pose er fyldt med popcorn, som falder så perfekt med i græsset, at det ligner et stort mellemrum mellem hendes ben.

Det er dog ikke tilfældet, og faktisk dækker posen med popcorn hendes ben.

Læs også

Ingen kan blive enige: Hvilken farve har denne taske?

 

 

Dagens Gossip