Jeanette Ottesen måtte flytte efter lejlighed stod i flammer: Nu er der nyt

Skrevet af Kamille Isaksen

08/02/2024
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt om den tidligere svømmestjernes boligsituation.

Mest læste i dag

Lige pludselig stod Jeanette Ottesens liv bogstaveligtalt i flammer, da hun den 20. december vendte hjem til en brændende lejlighed, som efterlod hende både chokeret og uden et sted at bo.

Selvom det heldigvis ikke var hendes egen bolig, der stod i flammer, har branden i nabolejligheden haft direkte konsekvenser for hende og hendes to børn.

Jeanette, der især er kendt for sin styrke i svømmebassinet, stod pludselig overfor en helt anden form for udfordring, da hun åbnede døren til sin bolig, hvor hun blev mødt af røg og flammer fra nabolejligheden.

Denne dramatiske situation tvang Jeanette og hendes børn til at forlade deres hjem. 

"Vores nabos lejlighed var i brand. Vi har været nødt til at flytte ud af min lejlighed," skrev den tidligere svømmer på en Instagram-story.

I går til gallapremieren på dokumentaren om Nicklas Bendtner kom Jeanette Ottesen med en opdatering i forhold til sin boligsituation.

Dette gjorde hun til HER&NU.

- Der lugter stadig af bål i hele opgangen, men lejligheden er til at bo i, det er bare ikke det samme længere, fortæller svømmeren.

Grundet disse omstændigheder fortæller den tidligere svømmer, at hun derfor har taget endegyldig beslutning om at flytte ud af lejligheden. Hertil afsløre hun, at hun var på jagt efter en ny bolig sammen med sin kæreste, da de har et mål om at skulle bo sammen resten af vores liv.