Jennifer Lawrences reaktion på at tabe pris har taget internettet med storm: Se den sjove video her

Skrevet af Kamille Isaksen

20 uger siden

|

08/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den altid sjove Jennifer Lawrence er kendt for sine underholdende bemærkninger, og denne video er endnu et bevis på det.

Dagens topnyheder

Ved den 81. årlige Golden Globe Awards i Los Angeles blev flere bemærkelsesværdige øjeblikke fanget, både på den røde løber og under selve ceremonien. Mens stjerner som 'Oppenhiemer', 'Succession', 'The Bear' og 'Beef' løb med nogle af de største priser, var det tabernes reaktioner, der stjal opmærksomheden.

Det skriver News.com.au.

Australske Margot Robbie, kendt for sin rolle i 'Barbie', ankom iøjnefaldende klædt i Barbie-pink. Desværre for Robbie og hendes fans, vandt hun ikke prisen for Bedste Skuespillerinde i en Musical eller Komedie. Prisen gik i stedet til Emma Stone for 'Poor Things', hvilket blev yderligere understreget af Stones forsøg på en australsk accent under sin takketale.

Jennifer Lawrence, også nomineret i samme kategori, skabte munterhed med sin reaktion. Under sine få sekunder på skærmen, mimede hun skælmsk: "IF I DON’T WIN, I’M LEAVING", hvilket tilføjede et humoristisk twist til ceremonien.

Se videoen her:

Denne års Golden Globes bød på en blanding af forventede sejre og overraskende vendinger, men det var de små, menneskelige øjeblikke blandt stjernerne, der virkelig fangede publikums opmærksomhed.