Jens Werner melder ud: Han er den bedste i 'Vild med dans' nogensinde

05/11/2022 09:14

Nicolai Busekist

Underholdning
Foto: Kenneth Meyer/Ritzau Scanpix
Foto: Kenneth Meyer/Ritzau Scanpix
'Vild med dans'-dommer Jens Werner er ikke i tvivl om, at denne deltager er den bedste, der nogensinde har været med i programmet.

Mest læste i dag

Det er ikke til at komme udenom, at 'Vild med dans' er et af de mest populære programmer i dansk tv-historie.

Derfor har det også været fast inventar på TV 2 i mange år. Og i år er det den 19. sæson af den populære dansekonkurrence, der kører hen over skærmen.

I løbet af de mange år, hvor 'Vild med dans' har fået tusindvis af danskere til at placere sig foran fjernsynet fredag aften, har der været et væld af talentfulde deltagere med.

Spørger du Jens Werner, er han dog ikke i tvivl om, hvem der er den bedste deltager, der nogensinde har været med.

Det gjorde han klart fredag aften, hvor han var fuld af rosende ord, efter skuespiller Caspar Phillipson havde danset sin samba med dansepartner Malene.

Faktisk var han så imponeret af den kendte skuespillers præstationer på dansegulvet, at han valgte at kåre ham som den bedste danser i programmets historie.

Det er en titel, som han derfor har fået æren af at overtage fra sanger Jimilian, som sidste år dansede med Asta Bjørk. Han blev nemlig af Jens Werner kaldt for programmets bedste danser.

Efter at have set Caspar Phillipson på dansegulvet, har han dog ændret sin mening omkring dette.

"Sidste år kårede jeg Jimilian til at være 'Vild med dans'-historiens bedste danser. Den plads har du overtaget," lød det nemlig fra Jens Werner fredag aften.

Tidligere er det dog en helt tredje deltager, som Jens Werner har peget på som værende den bedste deltager i programmets historie.

I podcasten Q&CO, hvor Henrik Qvortrup er vært, forklarede han nemlig tidligere i år, at han husker OL-guldvinder i guldfireren, Eskild Ebbesen, som værende den bedste, der nogensinde har deltaget i programmet.

Ebbesen var en del af konkurrencen i den blot anden sæson, som blev vist i 2005. Her blev han nr. 2 sammen med Marianne Eihilt, der i år er at finde ved dommerbordet.