Ju-huu-uul: Nu vender det endelig tilbage!

Foto: Danske Spil

Danske Spil har lyttet til folket.

Julen står for døren, og i år bliver det igen muligt at vinde i julegaveræset, allerede inden du flår papiret af pakken. 

Danske Spil har nemlig valgt at genindføre en populær klassiker, som har været vældigt savnet siden julen 2019. 

Fra og med i år kan man atter sætte små Til og Fra-skrabekort på julegaverne under træet – og denne gang kan de være dobbelt så meget værd som normalt. 

Det kommer i kølvandet på, at Danske Spil ved julen 2020 havde valgt at udelade dem fra sortimentet, da man i stedet indførte ‘Den Store Julekalender’ - og det gik så ud over lillebror, der måtte lade livet. 

Men der havde Danske Spil gjort regning uden jule-vært, for danskerne kunne ikke undvære de små kort, der kunne sætte ekstra kolorit på tante Odas hjemmestrikkede, bløde pakker.

Telefonstorm og Facebook-pres

Det førte både til en masse telefonopkald fra kunderne og sågar til oprettelsen af en Facebook-gruppe, der krævede de populære kort genindført. 

Men nu kan danskerne altså tage det roligt – for kortene er tilbage. Et sted, hvor nyheden helt sikkert får folk til at ånde lettet op, er hos Danske Spils kundeservice, hvor man særligt i tiden op til den søde juletid har talt rigtig meget med kunder, som savnede de populære pap-lapper: 

”Det er ikke en overdrivelse at sige, at vi er blevet kimet ned hver december, siden vi til julen 2020 valgte ikke at sælge Til og Fra-kortene. Det har simpelthen været et folkekrav fra både kunder og forhandlere, at vi skulle genindføre de små populære Quick-kort. Og det gør vi nu. Vi lægger os fladt ned og erkender, at det var nok en fejl at stoppe med dem i første omgang, så med andre ord, fra alle os hos Danske Spil til alle jer juleglade danskere: Værsgo, Til og Fra-Quickskrab er tilbage,” siger Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil. 

Til og fra fakta

Quicks Til og Fra-kort har været en del af Danske Spils julesortiment ad flere omgange. Første gang var tilbage i 1994. Sidste gang Til og fra-kortene var en del af sortimentet var i 2019. 

Julesortimentet er derfor udvidet til hele fem lodder i år. Julekalender, Pakkejagt, Den store julekalender, Juletræ og Til og fra-kort.

Til og fra-kortene koster 10 kroner stykket – og som et plaster på såret til dem, der har savnet dem, er hovedpræmien i år fordoblet, så man kan vinde 10.000 kroner.

Læs også

Billigere end ved grænsen: Rema 1000 med vanvittigt tilbud

 

 

 

Dagens Gossip